Двом полковникам, які у зоні ООС підірвалися на вибухівці, присвоєно звання Героя України

Двом полковникам, які у зоні ООС підірвалися на вибухівці, присвоєно звання Героя України

Фото: СБУ

Вони загинули під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою окупантів.

Двом полковникам Денису Волочаєву та Дмитру Каплунову, які 1 грудня загинули в зоні проведення операції Об'єднаних сил, президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України, посмертно. Відповідний указ 3 грудня з’явився на сайті глави держави.

Про це дивіться у сюжеті ТСН.19:30.

У пресслужбі президента Володимира Зеленського зазначили, що бійці удостоєні високої відзнаки за героїзм та особисту мужність, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові.

Днями у районі Старогнатівки російські диверсанти спробували проникнути в глиб українських позицій. Їх помітили і спробували зупинити українські офіцери. У штабі Операції об’єднаних сил розповіли, що полковники підірвалися на вибухових пристроях.

Президент присвоїв звання Героїв України двом бійцям "Альфи", які загинули в ООС

Президент присвоїв звання Героїв України двом бійцям "Альфи", які загинули в ООС

Під час бойового зіткнення з ворожою диверсійно-розвідувальною групою, загинули двоє офіцерів спецпідрозділу СБУ "Альфа". Відомо, що Денису Волочаєву було 37 років, Дмитру Каплунову - 38. 

Нагадаємо, 3 грудня президент України Володимир Зеленський присвоїв ім'я Героя України полковника Тараса Сенюка, який загинув на Донбасі, 13 окремому десантно-штурмовому батальйону 95 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація