Двоє азербайджанців намагалися підкупити прикордонників і незаконно пробратися в Україну

Двоє азербайджанців намагалися підкупити прикордонників і незаконно пробратися в Україну

Громадяни Азербайджану намагалися підкупити прикордонників / Фото: ДПСУ

Вони пропонували співробітникам ДПСУ 200 доларів.

На Харківщині двоє громадян Азербайджану намагалися незаконно перетнути кордон, пропонуючи гроші співробітникам Держприкордонслужби. 

Про це йдеться у повідомленні прес-центру ДПСУ.

"Два громадянина Азербайджану 1985 та 1995 років народження прибули в пункт пропуску "Гоптівка", що на Харківщині вчора. Вони прямували пішки на вхід в Україну. Під час проведення паспортного контролю, співробітники Харківського прикордонного загону з’ясували, що іноземцям заборонено в’їзд в нашу державу. Аби "залагодити" питання, чоловіки спробували підкупити прикордонників, запропонувавши грошову винагороду в розмірі 200 доларів США за сприяння в безперешкодному перетині кордону", - йдеться у повідомленні. 

Співробітники ДПСУ відмовилися від пропозиції і задокументували намагання підкупу. Відповідні матеріали передали правоохоронним органам, де ситуацію розглянуть за ознаками кримінального правопорушення (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України викрили чоловіка, який намагався підкупити прокурора Генеральної прокуратури України. Зловмисника затримали 30 вересня під час передачі хабара у розмірі 15 тисяч доларів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація