Двоє загиблих дорослих і двоє дітей, один хлопчик - у лікарні: деталі страшної ДТП в Козині з п'яним водієм

Двоє загиблих дорослих і двоє дітей, один хлопчик - у лікарні: деталі страшної ДТП в Козині з п'яним водієм

Одна дитина опинилася у лікарні.

Майже ціла родина загинула внаслідок ДТП, що сталася напередодні надвечір у Козині Обухівського району Київської області. Позашляховик вилетів на зустрічну смугу і влетів в авто, у якому перебувала родина з п'яти осіб. Двоє дорослих і восьмирічна дівчинка загинули на місці. Один хлопчик помер вже у лікарні, ще одного рятують медики.

Детальніше про смертельну аварію — у сюжеті ТСН.Ранок.

На відео з реєстратора одного з автомобілів видно, що за кілька секунд до зіткнення Mercedes спершу обігнав водія, у якого реєстратор, потім праворуч намагався обігнати інший автомобіль, але зачепив бус і його викинуло на зустрічну. Там він влетів у Hyundai.

Понівечені до невпізнаваності автомобілі, на десятки метрів розкидані запчастини, речі та дитячі іграшки — таку картину можна було побачити на місці ДТП. Очевидці аварії кинулися до понівеченого авто. З'явилися повідомлення, що в салоні Hyundai їхала родина з п'яти людей: двоє дорослих і троє дітей. Одразу загинули дорослі і 8-річна дівчинка, 10-річного хлопчика не змогли врятувати уже в лікарні. За життя 12-річної дитини борються лікарі. Це все інформація від очевидців. Офіційної від поліції немає.

Mercedes опинився у паркані. В авто спрацювали подушки безпеки. До автомобіля після аварії теж збіглися очевидці та ледве не влаштували самосуд. Алкоголь у крові майже у сім разів перевищує припустимий. Кермувальника затримують, везуть ще й на наркологічну експертизу.

Пізніше у Мережі з'являється інформація про минуле цього чоловіка. Виявляється, що 13 років тому він був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, десять років тому вчинив аварію, у якій загинула жінка. Відсидів три роки.

Невдовзі суд обиратиме йому запобіжний захід. ТСН чекає на подробиці цієї справи від поліції. Утім, за статтею вчинення смертельної аварії із кількома загиблими. Максимальне, що загрожує затриманому — це десять років за ґратами.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація