Дзідзьо здійснив мрію 16-річної Інни, яка живе із ДЦП

Дзідзьо здійснив мрію 16-річної Інни, яка живе із ДЦП

Дзідзьо здійснив мрію 16-річної Інни, яка живе із ДЦП

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Артист долучився до благодійного проекту, куратором котрого є Лідія Таран.

У вересні у місті Рівне відбувся грандіозний концерт за участю Дзідзьо, який зібрав понад десять тисяч шанувальників його творчості. Серед них були й дві особливі слухачки: мрійниця Інна та її бабуся Роза Михайлівна.

Інна Кравчук пересувається на візку, і кожна поїздка на вулицю в місто вимагає зусиль кількох людей.  У Інни важка форма ДЦП. Вже третій рік дівчина та її 82-річна бабуся мусять жити в крихітному номері рівненського готелю "Турист", де їх тимчасово розмістили. Родина тікала від обстрілів і зруйнованої квартири у Кадіївці (кол. Стаханов) на Луганщині.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Інна не може самостійно їсти, майже не ходить, пересувається тільки у візку, погано говорить. Кожен її день – боротьба із власним тілом, утім, на диво, дівчинка не розучилася радіти життю. Вона розумна, закінчила 9 класів, навчаючись індивідуально. Її кумир – DZIDZIO, веселим пісням якого вона підспівує і з яким всім серцем надіялася колись познайомитися.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Інна навчилася користуватися інтернетом і планшетом, і хоча друкує вона дуже повільно, але зареєструвала свою сторінку у Фейсбуку й понад півроку тому написала Лідії Таран про свою мрію. І мрія стала ближчою!

Вже на початку червня улюблена ведуча, куратор проекту «Здійсни мрію» разом з командою завітала до Інни в Рівне з подарунками, одним з яких було відеозвернення від Дзідзьо. Співак особисто запросив героїню на свій концерт дев`ятого вересня.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ціле літо Інна відпочивала в таборах, не сиділа в тісному номері (дякуємо доброчинцям!) і все одно рахувала дні. І дочекалася… Інну привезли на концерт! А Дзідзьо зустрів особисто! Були подарунки, автограф, селфі – все для неї одної, посеред тисяч інших людей!

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Інна була щаслива, бабуся поруч ледь стримувала сльози радості. Кумир, чиї кліпи дівчина бачила лише на екрані, співав для неї зі сцени її улюблену пісню «Кадилак» – а вона дивилася на нього з першого ряду.

«Ще недавно це здавалося неможливим для Інни, а сьогодні її заповітна мрія перетворилася на реальність. Цього вечора вона повірила, що мрії здійснюються, а ми знову переконалися, що силу добра не спинити! Впевнена, що ця історія і наша увага допоможе змінити на краще Іннину долю, ми дуже в це віримо. Вона знає, що мрії стають реальністю, якщо не здаватися, рухатися, знаходити добрих людей і відчиняти двері! Дзідзьо вже не вперше стає чарівником, який здійснює мрії наших підопічних, і ми безмежно цінуємо його добре серце», - коментує куратор проекту Лідія Таран.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, "1+1 Медіа" і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом "Крона" започаткували проект "Здійсни мрію", кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Команда прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. За рік існування проекту реалізовано вже 47 дитячих мрій. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту "Здійсни мрію" або через офіційний сайт. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Повʼязані теми:

Наступна публікація