Екс-директор заводу "Укроборонпрому" організував мережу садо-мазо борделів у Львові

Екс-директор заводу "Укроборонпрому" організував мережу садо-мазо борделів у Львові

Заклади з повіями орієнтувалися на іноземну клієнтуру.

На Львівщині оголосили підозру Олегу Погребняку, який очолював Львівський завод радіотехнічної апаратури. Йому інкримінують причетність до організації мережі розважальних закладів, де надавали інтимні послуги, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Жителі будинку біля одного з таких нічних клубів кажуть, що дівчат привозили цілими автобусами. "Бордель. Вони майже цілком голі ходили, а раз було, що геть гола дівиця тут ходила, а чоловіки довкола неї", - розповіла Соломія Колесса. Люди постійно скаржились і наприкінці 2016 поліція за рішенням суду закрила заклад. Проте вже за тиждень пломби з дверей зняли і відновили роботу.

Екс-директору від "Укроборонпрому" інкримінують причетність до сутенерського угруповання

Екс-директору від "Укроборонпрому" інкримінують причетність до сутенерського угруповання

Тоді до клуберів навідались громадські активісти – і побачене їх вразило. "Це були окремі кімнати, де надавалися специфічні послуги…із розряду садо-мазо. Під ці клуби робили такі тури, в основному, для турків – привозили їх літаками", - каже громадська активістка Наталія Шелестак. За словами правоохоронці, крім цього клубу, діяв ще один і кілька закритих апартаментів, де за гроші дівчата надавали сексуальні послуги. "Вартість була від 1,6 до 2 тисяч гривень за годину", - твердить керівник управління протидії людьми ГУ Нацполіції у Львівській області Сергій Молотов.

В організації мережі будинків розпусти правоохоронці підозрюють колишнього директора заводу ЛОРТА, який належить "Укроборонпрому". На нього вказують і колишні співробітники закладу на умовах анонімності. "Погребняк був керівником і власником закладу. Він приходив, давав розпорядження, інколи для друзів замовляв дівчат на виїзд", - каже такий свідок. Підозрюваному вже оголошено підозру, він сам з'явився до суду, сплатив 128 тисяч гривень застави і вийшов на волю.

В "Укроборонпромі" заявили, що звільнили директора заводу, щойно дізналися про скандал. Нині державний концерн здійснює перевірку діяльності заводу "ЛОРТА" за період перебування Погребняка на посаді. Телефоном адвокат підозрюваного повідомив, що справа повністю сфабрикована, проте зустрітись із журналістами не захотів. Крім екс-директора, у звідництві підозрюють ще вісьмох осіб – це адміністратори клубів, касири та бармени. Закон передбачає за це 10 років ув'язнення.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Наступна публікація