Екс-генпрокурор Шокін назвав замовним розслідування журналістів про його "таємну родину"

Екс-генпрокурор Шокін назвав замовним розслідування журналістів про його "таємну родину"

Віктор Шокін / Фото: УНІАН

Колишній очільник ГПУ стверджує, що парубкує вже 12 років.

Колишній генеральний прокурор України Віктор Шокін спростовує наведені у розслідуванні програми "Схеми" дані про його нібито цивільну дружину та маєтки.

Як заявив Шокін у коментарі каналу "112 Україна", він не має цивільної дружини і вже "12 років завидний наречений". Також заявляє, що не має стосунку до маєтків, про які розповіли журналісти. Викладений матеріал екс-очільник ГПУ вважає замовним, однак не знає, хто міг його замовити.

На підтримку Шокіна виступив й головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Є межа плінтуса, за яку не може заходити навіть журналіст-розслідувач. Смажена сенсація. Можна як завгодно ставитися до Віктора Миколайовича. Я до нього ставлюся як до високого профі, який має право вести своє життя, яке не повинно бути виставлене напоказ, як у останнього популіста, на огляд всьому світу під час війни. Мені неприємно, що тендітними жіночими вустами говориться така нелюдська, неприємна і навряд чи правдива історія", - сказав військовий прокурор.

Нагадаємо, журналісти "Схем" опублікували розслідування, у якому стверджують, що Шокін має цивільну дружину – Оксану Гриневич, в них є спільна маленька дитина, а також чимало нерухомості, більшість з якої записана на жінку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація