Екс-поліцейський, у квартирі якого затримали Саакашвілі, вважає, що його можуть ліквідувати

Екс-поліцейський, у квартирі якого затримали Саакашвілі, вважає, що його можуть ліквідувати

Фото: Facebook/Юрій Покиньборода

Юрій Пакиньборода хоче знайти зрадника.

Колишній начальник поліції Луганській області співробітник МВС на пенсії Юрій Покиньборода, в квартирі якого затримали Міхеїла Саакашвілізаявляє, що його можуть ліквідувати.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, його хочуть підставити і зробити винним у затриманні Саакашвілі, тому його не заарештували.

"Знаючи мене, що я буду шукати зрадника, можуть ліквідувати. Я б краще зараз почував себе в СІЗО", - написав Покиньборода.

У своєму відеозверненні Юрій Покиньборода заявив, що не підставляв Саакашвілі. Він зазначив, що буде проводити власне розслідування, щоб дізнатися, хто його підставив. Екс-поліцейський також вважає, що його або вб'ють, або посадять у СІЗО.

Волонтер Родіон Шовкошитний так само відзначив, що Покиньбороду хочуть зробити крайнім у затриманні Саакашвілі і зараз пішло цькування ветерана МВС. За словами волонтера, "ця маячня навіть статусу брехні не заслуговує".

Також Шовкошитний у своєму пості у Facebook називає Покиньбороду прихильником Саакашвілі.

"Покиньборода – доброволець 14-го року і порядний мент на пенсії... В чому він точно не приймав участі, так це в "спецоперації" МВС щодо арешту М. С. (Міхеїла Саакашвілі)", - написав волонтер.

Пішла цькування Покиньбороди. Хочуть зробити крайнім. Пишуть відверту маячню, яка навіть на статус брехні не заслуговує. ...

Опубліковано Rodion Shovkoshytnyi 8 грудня 2017 р.

Нагадаємо, ввечері 8 грудня поліція затримала Саакашвілі та відвезла до ізолятору СБУ на Аскольдовому провулку. Генпрокурор Юрій Луценко наголосив, що наразі плануються слідчі дії та звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу для політика.

Політику закидають сприяння учасникам злочинних організацій. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. 

Джерела ТСН.ua у правоохоронних органах стверджували, що Саакашвілі затримали у квартирі  поліцейського Юрія Покиньбороди.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація