Ексміністра Кожару затримали за підозрою у вбивстві - Геращенко

Ексміністра Кожару затримали за підозрою у вбивстві - Геращенко

Фото: УНІАН

Раніше у справі він розглядався як свідок.

Колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє заступник голови МВС Антон Геращенко у своєму фейсбуці. Йому невдовзі оберуть запобіжний захід.

"Кожара та його дружина відпочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити", - пише Геращенко.

Колишній міністр закордонних справ України Леонід Кожара тільки що затриманий співробітниками поліції за підозрою в...

Опубліковано Антоном Геращенком Середа, 25 березня 2020 р.

Як відомо,  21 лютого у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка в селі Чайки Києва-Святошинського району з самогубства на умисне вбивство. 

Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона мала зберігатися у сейфі. Експертиза мала показати, чи це було вбивство, чи самогубство. 25 лютого Старицького поховали.

У маєтку ексглави МЗС Леоніда Кожари знайшли тіло застреленого чоловіка

У маєтку ексглави МЗС Леоніда Кожари знайшли тіло застреленого чоловіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація