Експеримент ТСН. Як зайву вагу "лікують" хробаками, цвяхами, пліснявою та гіпнозом

Експеримент ТСН. Як зайву вагу "лікують" хробаками, цвяхами, пліснявою та гіпнозом

Фото: pixabay.com

Без здавання аналізів дієтолог ніяких порад не повинен давати.

Хробаками, цвяхами й пліснявою лікують зайву вагу так звані "гіпно-дієтологи". Нині є й такі. Інші - продають експрес-марафони та меню для схуднення в інтернеті. Вартість - від кількох сотень до кількох тисяч гривень.

Журналісти спробували три розрекламовані дієти. І тепер застерігають, що на шляху до стрункості повно шарлатанів, які готові забрати не лише гроші, а й здоров'я. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

На експеримент згодилася 28-річна Майя. Вона застрягла між зайвою вагою та ожирінням. Говорить, що ходить у спортзалу, двічі на тиждень розтяжка, бігає, до дієтологів ходила, не їсть після 18:00. Попередні методи виявились недієвими. Та в інтернеті ще безліч варіантів. Популярна кето – тобто заснована на жирах – дієта обіцяє схуднення без голоду. Експрес-дієта – результат за 10 днів. А сеанс групового гіпнозу, якщо вірити рекламі, назавжди відверне Майю від шкідливих продуктів. Майя готова спробувати усі три.

Щоб не наражати піддослідну на небезпеку, стрункішати вона буде під наглядом професійного дієтолога. Виявилось, що без здавання аналізів дієтолог ніяких порад не дає. Це шість аналізів, на основі яких можна визначити основні обмінні процеси в організмі: білковий, вуглеводний, жировий та гормональну регуляцію. Вартість обстеження - майже 5 тисяч гривень.

Про те, як Майя проходила всі три дієти, про історії людей, які мали проблеми після такого схуднення, детально дивіться в сюжеті Марії Шевченко. Зазначимо, що за місяць Майї таки вдалося скинути чотири кілограми – подробиці на відео.

Манна небесна: чи реально схуднути за допомогою гіпно-дієт і експрес-марафонів

Манна небесна: чи реально схуднути за допомогою гіпно-дієт і експрес-марафонів

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація