Експеримент ТСН. Заради схуднення за пишну жінку з села взялася дієтолог

Експеримент ТСН. Заради схуднення за пишну жінку з села взялася дієтолог

Експеримент ТСН. Заради схуднення за пишну жінку з села взялася дієтолог

Фото: ТСН.ua

У холодильнику Тетяни Осипенко не знайшли жодних овочів і фруктів із власного городу.

Магазин чи продукти з власного городу? ТСН продовжує соціальний експеримент на прикладі Тетяни Осипенко з Чернігівщини. Вчора познайомили із цією неповторною 43-річною жінкою. Тепер до неї завітав професійний дієтолог із суворою ревізією холодильника героїні.

На яких харчах росте таке пишне тіло і чи можна щось змінити, йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Тетяна Осипенко живе у мальовничому селі Рудьківка на Чернігівщині. Розлучена. Має двох дорослих доньок, онуку. Город та господарство. У селі Тетяну знають як гарну господиню. Її вага – 148 кілограмів. Вона відчуває, що може виглядати краще, схуднувши. Тому погодилася на експеримент. ТСН узялася допомогти Тетяні змінитися. А заодно спробувати розгадати, чому зайва вага так легко чіпляється до сільських мешканців, які щодня виконують безліч фізичних вправ і мають під руками вдосталь свіжих корисних продуктів.

Професійний дієтолог здійснив ревізію холодильника Тетяни з Рудьківки

Професійний дієтолог здійснив ревізію холодильника Тетяни з Рудьківки

До Тетяна привезли професійного дієтолога Ганну Бойчук. Вона й сама - не дюймовочка. А після других пологів важила аж 180 кілограмів. Тож точно знає, як живеться Тетяні. Нині ж вона схудла на 100 кілограмів.

До сьогодні із дієтологами у Тетяни не складалося. Єдиний контакт із таким фахівцем в одеському санаторії завершився фіаско.

"Приходжу я до неї, а вона мені: "Розумієте, вам потрібно худнути". "Дякую, я розумію. А ви знаєте, що вам також потрібно худнути? Ви на себе в дзеркало дивилися?", - сміється Тетяна.

Дієтолог Ганна Бойчук одразу провела ревізію в холодильнику Тетяни й викинула звідти все некорисне й калорійне – спред, шоколад, ковбасу, пиріжки з картоплею і сосисками. Ще із Тетяниних запасів зникає домашня ковбаса, цукерки, та навіть сік, адже в ньому є цукор. Ревізія виявляє: усе з магазину, нічого – з власного городу. Перевірку витримують шпроти, сало, сметана, молоко.

Щоб приготувати корисний дієтичний обід, Тетяні навіть до магазину ходити не треба, переконує дієтолог. Необхідні інгредієнти знайшли на городі – полуниця, кріп, зелена цибуля, м'ята, листя салату. А ще яйця. Чи не вперше Тетяна використає переважно ті продукти, які ростуть просто під вікнами. Салат із яєць, листя салату, зеленої цибулі та кропу. Заправляємо сметаною. Її можна замінити несолодким йогуртом. На десерт - дует банану та полуниці.

Головна порада дієтолога: більше натуральних продуктів. Важка вуглеводна їжа, скажімо, каші - у першій половині дня. Із солодкого – лише фрукти та мед. Геть магазинні соки та цукерки. Трав'яний чай – за 20 хвилин після їжі.

Ці прості поради, запевняє дієтолог, допоможуть Тетяні скинути до 5 кілограмів за місяць. Ганна вірить – так і буде.

Яка цифра буде на вагах уже за два місяці? І на що ще здатна Тетяна заради краси та здоров'я? До Рудьківки тепер їде знаменитий фітнес-тренер. Тож уже завтра село перетвориться на спортмайданчик із кувалдами та молотками.

Більше подробиць дивіться в сюжеті Дмитра Фурдака.

Повʼязані теми:

Наступна публікація