Екстремальні пологи: у ніч вибухів у Калинівці дві жінки народили дітей

Екстремальні пологи: у ніч вибухів у Калинівці дві жінки народили дітей

Фото: Вінниця.Info

Народилися дівчинка і хлопчик.

У ніч евакуації людей з Калинівки, де відбувалися вибухи боєприпасів на військових складах, народилося двоє дітей.

Про це в ефірі Громадського радіо повідомив перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

За його словами, з калинівської лікарні евакуювали трьох породілль. Дві з них тієї ж ночі народили дітей – хлопчика і дівчинку.

"Поки що маємо двох постраждалих. Маємо і приємну новину: вночі було евакуйовано з лікарні трьох породілль. Дві жінки народили двох дітей — хлопчика і дівчину", - сказав Гижко. 

Загалом було евакуйовано шість сіл повністю і три населені пункти частково. Зараз ці люди розміщені по 18 точках, їх забезпечують гарячою їжею, продуктами та білизною. 

Попри закриті в’їзди до Калинівки, місцеві жителі прориваються до своїх будинків

Попри закриті в’їзди до Калинівки, місцеві жителі прориваються до своїх будинків

Нагадаємо, 26 вересня близько 22:00 з’явилася інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу м. Калинівка. Здійснено оповіщення жителів м. Калинівка та населених пунктів в 10-кілометровій зоні (Павлівка, Медвідка, Дорожне, Сальнік, Стрижавка).

Відбувається евакуація жителів Калинівка та навколишніх сіл. Закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів – Подільський. Крім того, закрито рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця», також закрито рух повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від центру м. Калинівка.

Півсотні поїздів змінили маршрути через вибухи на військових складах на Вінниччині. Затримка руху становить понад 5 годин.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація