Елітні авто та земельні ділянки, записані на матір. Що відомо про суддю у справі водійки Зайцевої

Елітні авто та земельні ділянки, записані на матір. Що відомо про суддю у справі водійки Зайцевої

Елітні авто та земельні ділянки, записані на матір. Що відомо про суддю у справі водійки Зайцевої

У соцмережах сумніваються, що суддя не пожаліє дівчину, яка була за кермом вбивчого Lexus.

Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, що влетів у натовп людей у центрі Харкова, судить суддя Київського районного суду Світлана Муратова.

У соцмережах почали обговорювати, чи зможе суддя, в декларації якої чимало земельних ділянок та люксових автомобілів, винести справедливе рішення щодо падчерки відомого в місті бізнесмена, президента ТОВ "Група - Тайфун", також голови правління і генерального директора ПРАТ "ВТП "Укренергочормет" Василя Зайцева та зведеної сестри екс-заступника прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який наразі перебуває у розшуку.

Сегодня, в Киевском районном суде города Харькова, судья Светлана Муратова будет избирать меру пресечения для Алёны Зайц...

Опубликовано Nikolay Krivolapoff 19 октября 2017 г.

Зазначимо, згідно з декларацією Світлани Муратової, їй належать декілька земельних ділянок, загальною площею понад 1500 кв.м, до того ж чимало землі, якою користується суддя, записано на її матір Тетяну Зінченко.

Водночас  Світлана Муратова користується гаражем, який належить її матері. Так само, як і будинок загальною площею 224,80 кв.м, де окрім власниці проживає суддя разом із чоловіком Станіславом Муратовим, прокурором відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Харківської області.

До того ж Тетяна Зінченко вказана власницею трьох автомобілів: Lexus LX 570 вартістю 740 тисяч гривень (2010 року випуску), BMW X6 XDRIVE351 вартістю 149 тисяч гривень (2012 року випуску) та Chrysler PT CRUISER вартістю 103 тисячі гривень (2004 року випуску), з яких користується лише BMW, а інші надала в користування дочці та зятеві.

Окрім цього, як вказано у документі, Станіслав Муратов отримав за минулий рік 143 тисяч 778 гривень, Світлана Муратова – 259 тисяч 298 гривень, а пенсіонерка Тетяна Зінченко – понад 750 тисяч гривень, з яких 17,491 тис. грн пенсії, 12724 грн - дохід від надання майна в оренду, 725 тисяч 580 гривень - дохід від зайняття підприємницькою діяльністю.

Своєю чергою у прес-службі Апеляційного суду Харківської області наголосили, що все майно задекларовано відповідно до чинного законодавства, а доходи підтверджені деклараціями членів родини судді. Також у відомстві закликали не здійснювати тиск на суддю, яка розглядає резонансну справу.

Нагадаємо, у центрі Харкова ввечері 18 жовтня сталася жахлива аварія. Після зіткнення двох авто на перехресті одне з них вилетіло на узбіччя в натовп людей - п'ятеро осіб загинули на місці, ще шістьох доправили до лікарень із травмами.

У мережі вже з’явилося моторошне відео, як позашляховик зносить людей на тротуарі.

Напередодні нардеп Борислав Береза оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі витяг з облікових баз даних, згідно з якими від початку минулого року Зайцева шість разів порушила ПДР і щоразу відкуповувалась штрафами.

До того ж волонтери виклали відео, на якому видно, як схожий Lexus RX 350 із тими самими номерними знаками, що збив групу пішоходів у Харкові, раніше їздив на червоне світло. Відео порушення правил дорожнього руху позашляховика було завантажено на Youtube у грудні 2016 року.

Своєю чергою вітчим водійки смертоносного Lexus під час першого коментаря щодо кривавої аварії у Харкові відхрещувався від оприлюдненого списку порушень ПДР його падчеркою, запевняючи, що авто з дівчиною "просто кинуло".

Повʼязані теми:

Наступна публікація