Facebook заблокував акаунт організаторки флешмобу #яНеБоюсьСказати

Facebook заблокував акаунт організаторки флешмобу #яНеБоюсьСказати

Фото: Getty Images

Дівчина припускає, що її акаунт не працює через численні скарги інших користувачів.

Facebook заблокував акаунт українки Анастасії Мельниченко, яка організувала у соцмережі флешмоб #яНеБоюсьСказати. Про це повідомляє Meduza.

Дівчина припускає, що її акаунт не працює через численні скарги юзерів.

"Зрозуміло, що це пов'язано з флешмобом", - вважає вона.

"Мені вчора надіслали [з адміністрації Facebook] повідомлення, що нібито я розмістила якийсь пост, який не відповідає правилам Facebook. А потім виявилося, що акаунт тимчасово заблокований - його перевіряють на фейковий", - прокоментувала Анастасія Мельниченко.

Дівчина повідомила, що звернеться до адміністрації Facebook, якщо до кінця терміну перевірки акаунт не розблокують.

"Просто Facebook - це моє персональне ЗМІ, я через нього комунікую зі світом і тому зараз у мене легка паніка", - пояснила Мельниченко.

Нагадаємо, минулого тижня простором українського Facebook поширилась акція щодо розголосу теми протидії насильства - #яНеБоюсьСказати. Поштовхом до початку акції стало відверте зізнання громадської активістки та журналістки Анастасії Мельниченко. Вона опублікувала життєві історії із хештегом #яНеБоюсьСказати і закликала інших жінок розповідати власні історії.

Флешмоб також поширився і на російський сегмент Інтернету. Жінки з Москви, Санкт-Петербурга та інших російських міст підтримали акцію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація