Фальсифікат на 30 мільйонів: на Львівщині викрили підпільний цех із виробництва алкоголю

Фальсифікат на 30 мільйонів: на Львівщині викрили підпільний цех із виробництва алкоголю

Фальсифікат на 30 мільйонів: на Львівщині викрили підпільний цех із виробництва алкоголю

Підпільне виробництво алкоголю на Львівщині / Фото: Національна поліція України

До суду скеровано справи щодо шести фігурантів справи.

На Львівщині правоохоронці вилучили фальсифікований алкоголь на суму понад 30 мільйонів гривень. Також вилучено більше 2,4 мільйона гривень незаконно отриманих коштів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України. 

"Правоохоронці вилучили у організаторів підпільного бізнесу понад мільйон гривень готівкою, а також належні їм автомобілі елітних марок. Вартість вилученої алкогольної продукції склала 30 мільйонів гривень, а загальна сума вилучених коштів - понад 2,4 мільйона гривень", - йдеться у звіті.

У поліції повідомляють, що підпільний цех працював на основі вахтового методу. Потужність псевдопідприємства дозволяла виробляти до 40 тисяч пляшок фальсифікованого алкоголю щодоби.

Підпільне виробництво алкоголю організоване рідними братами, львів'янами віком 24 і 27 років. Заводи вони організували не лише на Львівщині, а й у Тернопільській та Закарпатській областях. 

Поліція передала до суду справи шістьох осіб. Їм інкримінують "виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів" та "незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів".

Нагадаємо, у Львівській області група з восьми осіб незаконно під'єдналася до нафтопроводу, викачуючи тони чорного золота і тримаючи його на перевалочній базі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація