Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Фермер з Житомирщини на своєму Youtube-каналі розповідає, як виростити свиней і заробити на них

Найбільше переглядів на його каналі набрало відео про сівалку власноруч.

Свинар і блогер за сумісництвом. Геть полярні професії, виявляється, можуть бути до снаги одній людині. Як виростити свиней і заробити на них - по-чесному, розказує у своїх відеоблогах фермер із Житомирщини, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Олександр Дмитрук – власник свиноферми на тисячу голів. Зараз він записує черговий блог для свого Youtube-каналу – сьогоднішній його пост про  переваги годівельного автомата. На двадцяти свинях апарат окупиться за місяць, каже блогер.

Олександр – фермер-самоучка. Його бізнес починався з однієї свині, але він без проблем ділиться своїми лайфхаками з іншими.

"Тут не можна сказати, що "жаба давить". Може, десь так і є, але в мене мета – розвиток фермерського руху в Україні", – розповідає Олександр.

ВідеоНа Житомирщині власник свиноферми записує відеоблоги про сільське господарство

Свинар і блогер за сумісництвом. Геть полярні професії, виявляється, можуть бути до снаги одній людині. Як виростити свиней і заробити на них - розказує у своїх відеоблогах фермер із Житомирщини. 

На Житомирщині власник свиноферми записує відеоблоги про сільське господарство

На його Youtube-каналі менше двох тисяч підписників, але переглядів по кілька десятків тисяч. Рекордсмен, як не дивно, не пост про свиней чи навіть про  самогон, а про сівалку власноруч. З огляду на коментарі під відео його фоловери не лише аграрії.

Заробляти блогерством Олександр не планує, але  й кожен запис ретельно продумує, навіть перший його пост був з одного дубля. Але, зізнається,  зі свиньми йому легше.

"Ми звикли  працювати зі свинями і здається це елементарно. Якщо робиш блог, психологічно відчуваєш, що тебе будуть дивитися. Зразу думаєш, як люди відреагують", – каже Дмитрук.

Своїми  блогами Олександр по суті вирощує собі конкурентів  зі свинарства. Але найбільше він хвилюється за сало. Ціна на нього вища за ціну на м'ясо. "Зараз всі вирощують породи свиней, а породиста свиня  – вона не сальна", – ділиться своїми хвилюваннями блогер.

Кореспондент ТСН Валентина Доброта

Залиште свій коментар

Вибір редакції