Фестиваль "Де кіно" відвідає Даріуш Яблонський, а закриє Pianoбой

Фестиваль "Де кіно" відвідає Даріуш Яблонський, а закриє Pianoбой

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Вхід на фестиваль безкоштовний. Для комфорту відвідувачів від станції метро "Петрівка" кожні 30 хвилин курсуватимуть безкоштовні автобуси.

30 вересня та 1 жовтня на кіностудії FILM.UA вперше пройде фестиваль "Де кіно". Його відвідає відомий польський режисер і продюсер Даріуш Яблонський. Музичним хедлайнером фестивалю стане Pianoбой.

У п'ятницю, 30 вересня фестиваль відкриватиме помаранчева доріжка та танцювальний перформанс від APACHE CREW.  Також у перший день відбудеться з режисером Олексієм Смоляром, котрий має  колосальний досвід роботи другим режисером за кордоном та фінал пітчингу кліпів TheNextBigThing-2016 від 1+1 Production. Із 22 найкращих кліпів-фіналістів від авторів з народу для топових українських зірок буде обрано переможців. Закриватиме перший день гурт 5 Vymirназламі Indie-rock, brit-pop та psychedelic.

У другий день відбудеться показ добірки найкращих вебізодів фестивалю Marseille Web Fest, панельна дискусія з представниками влади, продакшнів та каналів на тему  "Теорія великого вибуху: українські серіали та фільми сьогодні",допрем'єрний показ двох нових серій Insiders Project: таємниці найдорожчого мосту Радянського Союзу та київського бомбосховища площею 3 тис. квадратних метрів.

Окрім того, фестиваль відвідає спеціальний гість - відомий польський режисер і продюсер Даріуш Яблонський. Говоритимемо про фінансування для коротких метрів та ко-продакшн з іншими країнами, на чому Даріуш знається як ніхто – на його рахунку співпраця з майже усіма європейськими країнами, США та Канадою.

О 17.30 стартує фестивальний показ. 35 найкращих робіт у чотирьох небанальних номінаціях: фільм на мобільний телефон, трейлер до власного серіалу, ремейк на відомий фільм і вебізод.

Також у рамках освітньої програми відбудеться серія майстер-класів і кастингів від Ukrainian Film School, лекція щодо захисту авторського права, майстер-клас від Лондонського Університету Мистецтв, лекція директора компанії POSTMODERN Digital Єгора Борщевського.

Закриватиме фестиваль музичний хедлайнер Pianoбой, який одразу після фестивалювирушає в осінній тур Take Off, останній концерт якого запланований на 3 грудня, у Києві, Stereoplaza.

Також на фестивалі буде організована зона фуд-корту, дитяча зона, працюватиме ресторан, проводитимуться екскурсії по найцікавішим місцям кінокомплексу FILM.UA. А це три гектари кіно виробничих потужностей.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Для комфорту відвідувачів від станції метро "Петрівка" кожні 30 хвилин курсуватимуть безкоштовні автобуси.

Фестиваль "Де кіно" проводиться вперше за спільної ініціативи 1+1 медіа та FILM.UA Group. 

Дата: 30 вересня-1 жовтня

Початок: 17.00, 30 вересня

Адреса: кіностудія FILM.UA, вул. Закревського, 22.

Деталі, реєстрація на майстер-класи на сайті dekino.com.ua та у fb

Наступна публікація