Фігуранта у "справі Труханова" відправили у СІЗО із правом внесення застави

Фігуранта у "справі Труханова" відправили у СІЗО із правом внесення застави

Фото: УНІАН

Його також змусили віддати усі паспорти.

Одного із фігурантів корупційної справи щодо одеського міського голови Геннадія Труханова Петра Загодіренка триматимуть під вартою протягом двох місяців із правом внесення застави у 5,2 мільйона гривень.

Про це повідомляє "РБК".

Також суд зобов'язав обвинуваченого віддати усі наявні паспорти. 

Як відомо, Загодіренко виявився власником компанії ТОВ "Девелопмент Еліт", яка за 185 мільйонів гривень продала олеській міській владі будівлю заводу "Краян", передає видання "Вікна Одеса". Згодіренко є асистентом кафедри юридичної академії і прописаний у гуртожитку.

Поки у залі тривало засідання у "справі Труханова", на вулиці сталися сутички між спортивними молодиками та представниками так званої "Національної дружини", яких розбороняли правоохоронці. Навіть пролунали постріли. Поранено одного нацгвардійця, його забрала швидка. 

Як відомо, запобіжний захід Труханову та іншим підозрюваним у оборудці збирались обрати напередодні вночі, але всі засідання перенесли на сьогодні. 

Нагадаємо, одеського очільника та ще сімох осіб детективи НАБУ підозрюють у фінансових оборудках. Мерія, за інформацією слідчих,  придбала адмінкорпус колишнього заводу "Краян"  за завищеною ціною у 185 мільйонів гривень.  За півроку до цього будівля  коштувала лише 11 мільйонів. Затримали одеського мера напередодні в аеропорту "Бориспіль", хоча він каже, що повернувся сам, коли дізнався про підозру. 

Труханова ж відпустили на поруки одного з народних депутатів від партії "БПП".

Повʼязані теми:

Наступна публікація