Філатов пропонує провести "Євробачення" в Дніпропетровську

Філатов пропонує провести "Євробачення" в Дніпропетровську

Фото: ТСН.ua

На думку мера, успішному проведенню конкурсу сприятиме наявність у місті розвиненої інфраструктури.

Міський голова Дніпропетровська Борис Філатов звернеться до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з пропозицією провести пісенний конкурс "Євробачення 2017" в місті на Дніпрі. Про це він у неділю, 15 травня, написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Філатов зазначив, що Дніпропетровськ зупинив "русский мир", прихистив 76 тисяч переселенців з українського Донбасу, став батьківщиною добровольчого руху, коли почалася агресія з боку Російської Федерації. Крім того, місто є серцем козацького краю, тут зосереджені найсильніші та найбільші національні громади.

"Це лише кілька причин провести "Євробачення" в Дніпропетровську. На завтра готую звернення до прем'єр-міністра", – повідомив міський голова.

На думку Філатова, успішному проведенню конкурсу сприятиме наявність у місті розвиненої інфраструктури, а також єдність команд міської, обласної рад та облдержадміністрації.

Зазначимо, що мер Києва Віталій Кличко вже заявив, що столиця України готується прийняти "Євробачення 2017". Він назвав імовірним майданчиком для проведення пісенного конкурсу НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, в ніч проти 15 травня українка Джамала своїм проникливим виступом та піснею "1944" підкорила публіку "Євробачення 2016" та посіла перше місце. Відповідно наступного року конкурс пройде в Україні- на батьківщині переможниці.

 Директор "Євробачення" Ола Санд раніше заявив, що українці гідно приймуть гостей 2017 року.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація