ФСБ звинуватила українців у вбивствах дельфінів поблизу окупованого Криму

ФСБ звинуватила українців у вбивствах дельфінів поблизу окупованого Криму

Фото: pixabay.com

ФСБівці стверджують, що з початку року загинуло 70 дельфінів.

Російське ФСБ звинувачує українських браконьєрів у знищенні понад 70 дельфінів у окупованому Криму.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Прикордонне управління (незаконно-окупованого російськими військами Криму – ред.) вживає всіх необхідних заходів щодо припинення протиправної діяльності в Чорному і Азовському морях, в результаті якої українськими браконьєрами від початку цього року винищено понад 70 червонокнижних дельфінів", - йдеться у повідомленні так званих прикордонників.

Про місця та обставини, за яких загинули дельфіни, не повідомляється.

"Всі факти вказують на браконьєрський промисел в заборонених районах лову, або районах, де проходять міграційні шляхи дельфінів",- відзначали незаконні окупаційні прикордонники.

Стверджується, що серед загиблих дельфінів зустрічаються особини, які занесені до Червоної Книги Росії. Серед загиблих дельфінів незаконні кримські прикордонники називають, зокрема, азовок, білобочок та афалінів. У переважній більшості вони загинули від риболовних сітей та колючо-ріжучих предметів. Так звані прикордонники Криму стверджують, що висновки підтверджується фотографіями понівечених особин, проте не демонструють їх.

Так звані прикордонники повідомили, що статистика не повна, тому що фіксуються виключно ті випадки, про які повідомляють місцеві жителі.

Нагадаємо, нещодавно у Криму окупанти затримали судно з українськими рибалками. Як стверджують так звані прикордонники, рибалки "незаконно добували камбалу у виключній економічній зоні Росії".

Нова справа: капітана судна "Норд" звинувачують у незаконному вилові риби

Нова справа: капітана судна "Норд" звинувачують у незаконному вилові риби

Повʼязані теми:

Наступна публікація