"Гарна дівчинка була, пробивна": в Ізюмі поховали загиблу в прямому ефірі соцмереж водійку BMW

"Гарна дівчинка була, пробивна": в Ізюмі поховали загиблу в прямому ефірі соцмереж водійку BMW

Фото: АТН

Журналістам заборонили фільмувати церемонію прощання.

В Ізюмі на Харківщині попрощалися зі старшою із двох дівчат, загиблих у ДТП просто під час прямої трансляції в мережі Instagram. На прощання з Дариною прийшли з півсотні людей, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Знімальну групу одразу попередили місцеві молодики: камеру не вмикати і навіть не наближатися – інакше будуть проблеми. Поховали 24-річну дівчину на невеличкому кладовищі на околиці Ізюма. Катафалк супроводжували кілька десятків машин.

На Харківщині попрощалися з 24-річною дівчиною, яка загинула в ДТП у прямому ефірі "Instagram"

На Харківщині попрощалися з 24-річною дівчиною, яка загинула в ДТП у прямому ефірі "Instagram"

У ту трагічну ніч Дарина та її 15-ти річна подруга їхали з нічного клубу. Свідки кажуть, що вони пили там шампанське, але не зловживали. На відео, яке транслювалося в мережі, можна побачити, що до пляшки прикладається принаймні молодша пасажирка. Чи пила за кермом водійка – поки що невідомо.

Нічний клуб – найпопулярніший у місті. Навіть удень тут лунає гучна музика і вже накривають столи для вечірки. Дарина та Софія бували тут регулярно, кажуть у клубі. Але, запевняє адміністратор, алкоголь дітям тут не продають.

На місцевому ринку Дарина тримала свій лоток із одягом. У те, що дівчина була нетвереза за кермом, тут не вірять. Кажуть – вона завжди була чемна та дуже діловита, і в такому юному віці вже зорганізувала власний бізнес. "Гарна дівчинка була, пробивна. 22 роки – і тримати свій контейнер. Це про щось таки свідчить", - кажуть продавці.

Результатів експертизи на алкоголь та наркотики доведеться очікувати ще кілька днів. Правоохоронці також вивчають і інші чинники, які могли призвести до катастрофи – зокрема, мокрий асфальт, темну пору доби та неуважність водія.

Як повідомлялося, в Ізюмі Харківської області дівчата на BMW потрапили у жахливу аварію, знімаючи відео для Instagram. ДТП сталася 29 червня о 03:30 на проспекті Незалежності. На відео видно, як дивлячись у камеру, пасажирка хильнула з пляшки алкоголю, далі дівчата ввімкнули гучну музику, весело привіталися зі своїми глядачами та заспівали. Коли камеру повернули в бік дороги, вже за кілька секунд було чути гуркіт та крики свідків, які викликали "швидку". Саме це відео останньої хвилини життя Софії та Дарини з телефону однієї з жертв згодом оприлюднили в Інтернеті. У кадрі за кілька секунд до аварії у салоні веселяться дівчата, наспівують слова із молодіжного хіта "тут нас не знайдуть проблеми".

Кореспондент ТСН Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація