Гарячий чай і домашній борщ: у Вінниці волонтери не дають замерзнути безхатькам

Гарячий чай і домашній борщ: у Вінниці волонтери не дають замерзнути безхатькам

Фото: pixabay.com

Вінницькі волонтери готують гарячі обіди для безхатьків.

У Вінниці небайдужі містяни підгодовують безхатьків у морозну погоду. У меню гарячий чай і бутерброди або навіть домашній борщ.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

У Вінниці волонтери у лютий мороз не дають замерзнути безхатькам. У негоду кілька разів на тиждень небайдужі складаються продуктами і варять величезну каструлю борщу, щоб роздати гарячі обіди нужденним.

Мобільні пункти обігріву та допомоги розгортають поблизу вокзалів та ринків. Окрім того, допомагають безпритульним одягом.

Роблять це винятково на ентузіазмі і просять долучатись до такої допомоги інших. У мережі поширюють телефони, за якими можна повідомити про людей, які опинились у мороз на вулиці.

"Ми приїздимо з 40-літровою каструлею борщу, або супу і годуємо людей. Є постійні люди, які чекають на нас, є люди, які у такий спосіб перебиваються. Нам треба бути в місцях скупчення людей", - розповідає волонтер  Андрій Жура.

Як вінницькі волонтери у лютий мороз допомагають безхатькам

Як вінницькі волонтери у лютий мороз допомагають безхатькам

Нагадаємо, що найкращі пансіони Франції нині стоять пусткою, тож влада вирішила рятувати безпритульних від стрімкого поширення вірусу в окремих номерах. Власники готелів уже запропонували понад 600 кімнат по всій країні. Безхатьки такому подарунку долі дуже радіють.

Повʼязані теми:

Наступна публікація