Геращенко оприлюднив моторошне відео моменту, як позашляховик у Харкові зніс людей на тротуарі

Геращенко оприлюднив моторошне відео моменту, як позашляховик у Харкові зніс людей на тротуарі

Трагедія сталася напередодні ввечері у центрі міста.

У мережі з’явилося відео з камери спостереження, на якому зафіксовано момент моторошного наїзду позашляховика у центрі Харкова на натовп людей.

Відповідне відео оприлюднив радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Це страшне відео Харківської трагедії має стати німим докором всім тим, хто перевищує швидкість і прагне заощадити кілька секунд, проїжджаючи на миготливий жовтий сигнал світлофора. Із слабкими нервами краще не дивитися", - написав він.

Обережно! Відео містить жахливі кадри

Нагадаємо, у середу, 18 жовтня, о дев`ятій годині вечора на одній з центральних вулиць Харкова сталася страшна трагедія. Позашляховик Lexus RX 350, за кермом якого перебувала 20-річна Олена Зайцева, врізався у інше авто та протаранив натовп. Унаслідок чого п`ятеро людей померли на місці, а ще шестеро потрапили до лікарні у дуже важкому стані.

Як повідомляє місцеве видання NewsRoom з посиланням на кілька джерел, Олена є названою дочкою харківського бізнесмена Василя Зайцева, президента ТОВ "Група - Тайфун", також голови правління і генерального директора ПРАТ "ВТП "Укренергочормет". 2012 року його навіть було нагороджено державною премією в галузі науки і техніки. Також вона доводиться зведеною сестрою екс-заступнику прокурора Черкаської області часів Пшонки Дмитра Зайцева, який наразі перебуває у розшуку. Сама дівчина навчається в Харківському національному університеті імені Каразіна. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація