Геращенко розповіла, коли звільнений політв’язень Костенко прибуде до Києва

Геращенко розповіла, коли звільнений політв’язень Костенко прибуде до Києва

Фото: УНІАН

Поки що він прямує до українського посольства в Москві.

Уповноважена президента в мінській гуманітарній групі ТКГ Ірина Геращенко сказала, що Олександр Костенко має прибути до Києва 6-7 серпня.

Про це вона написала у Facebook.

 Сьогодні, 3 серпня, він прямує до Москви разом з українським консулом і пізно вночі має прибути до українського посольства.

"Я також вже спілкувалася телефоном з Олександром. В нього, до речі, чудова українська мова, каже, що вдихає перші ковтки на волі, от на свободі відчує себе тільки вдома, в Україні", - написала Геращенко.

Президент вже поспілкувався телефоном з Олександром Костенком , який з нашим консулом Геннадієм Брескаленком ідуть до...

Опубліковано Iryna Gerashchenko П'ятниця, 3 серпня 2018 р.

Нагадаємо, що 3 серпня у Кірово-Чепецьку Кіровської області Росії звільнили засудженого кримчанина Олександра Костенка. В українця закінчився термін відбування покарання. Він відсидів 3,5 року.

Олександр Костенко – колишній міліціонер та активний учасник кримського Євромайдану. Його затримали в Сімферополі у лютому 2015 року співробітники спецслужб Росії. 

За версією російського слідства, 18 лютого 2014 року під час "масових заворушень" в Києві Костенко заподіяв тілесні ушкодження співробітнику кримського спецпідрозділу "Беркут". 

Український політв’язень Олександр Костенко вийшов на свободу

Український політв’язень Олександр Костенко вийшов на свободу

Повʼязані теми:

Наступна публікація