Гладковського везуть до НАБУ на допит - адвокат

Гладковського везуть до НАБУ на допит - адвокат

Фото: УНІАН

Він вважає, що там йому вручать підозру.

Фігуранта резонансного розслідування про корупцію в "Укроборонпромі" та колишнього члена ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського перевозять до Національного антикорупційного бюро розслідувань для вручення йому підозри.

Про це розповів адвокат Руслан Волинець, передає 5 канал.

"Підозра на поточний момент ще не вручена, тексту ми її ще не бачили, зі змістом не знайомі. Що буде відбуватись далі? Я хотів тільки що потрапити в ізолятор тимчасового утримання, щоб узгодити свої дії до підозри. Але приїхали працівники НАБУ, які хочуть зараз його звідси забрати і відвести в НАБУ… Відповідно, ми домовилися з детективом НАБУ, що я їду зараз в НАБУ, чекаю, поки вони туди приїдуть разом з Олегом Володимировичем. І, відповідно, я там буду з ним спілкуватися. І там, як я це розумію, буде оголошена підозра, бо мені було сказано, і, відповідно, проводитимуть слідчі дії", – сказав адвокат.

Як повідомлялося, затриманому 17 жовтня колишньому першому заступнику секретаря РНБО та керівнику концерту "Богдан" Олегу Гладковському (Свинарчуку) оголосять про підозри у двох справах у п’ятницю, 18 жовтня. Про це заявив генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

Нагадаємо, фігурант резонансного розслідування про корупцію в "Укроборонпромі" та колишній член ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський намагався вилетіти з України, втім його не пропустили. Згодом Гладковський вирушив до ресторану біля Бориспільської траси, де його затримало НАБУ. Там підтвердили затримання експершого заступника секретаря РНБО за підозрою у зловживанні службовим становищем (ч.2 ст. 364 КК України).

У корпорації "Богдан" затримання їхнього нинішнього президента Гладковського називають "безпідставним та політично заангажованим". Мовляв, він не хотів втекти за межі України, а просто прямував на виставку автобусної техніки до Бельгії.

Слідство зібрало достатньо доказів, аби оголосити про підозру Олегу Гладковському

Слідство зібрало достатньо доказів, аби оголосити про підозру Олегу Гладковському

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Затримання Гладковського
Наступна публікація