Global Teacher Prize Ukraine. Стартує народне голосування за найкращого педагога-новатора України

Global Teacher Prize Ukraine. Стартує народне голосування за найкращого педагога-новатора України

Вчителі позмагаються за головний приз "Нобелівської премії для вчителів" — 250 000 гривень.

Цього року було подано понад 3000 заявок на премію Global Teacher Prize Ukraine*. Це неймовірні учителі із великих міст та невеличких селищ з усієї країни. Наймолодшій учасниці виповнилося 18 років, найдосвідченішою стала 88-річна вчителька хімії.

Після кількох етапів відбору залишилися 10 фіналістів. Вони позмагаються за головний приз "Нобелівської премії для вчителів" — 250 000 гривень, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС "Освіторія".

Ім'я переможця назвуть 5 жовтня на урочистій церемонії. Його обере експертне журі премії: голова ГС "Освіторія" Зоя Литвин, телеведуча "1+1" і кураторка премії Наталія Мосейчук, натхненник освітнього руху EdCamp в Україні Олександр Елькін, ексзаступник міністра освіти і науки України Вадим Карандій, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2018 Олександр Жук, дитяча сімейна психологиня Світлана Ройз, авторка наукового проєкту Ольга Харасахал та одна з найкращих вчительок світу, володарка "Греммі", викладачка музики із США Мелісса Сальгеро.

Шляхом народного голосування, серед найкращих педагогів-новаторів України, буде обраний переможець у номінації глядацьких симпатій. Хто ним стане, вирішують українці.

Познайомитись із топ-10  і проголосувати можливо за посиланням: https://tsn.ua/special-projects/GTPU-2019-voting/

*Global Teacher Prize Ukraine щорічна національна премія для вчителів, яку заснувала в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation — засновником світової щорічної премії Global Teacher Prize.

Повʼязані теми:

Наступна публікація