Голландця, який приїхав до нареченої, на Луганщині викрали, пограбували та побили

Голландця, який приїхав до нареченої, на Луганщині викрали, пограбували та побили

Двоє викрадачів іноземця вже мали судимості / Фото: vpered-rovenki.ucoz.ru

Особи розбійників встановили через три доби.

У Ровеньках Луганської області місцеві жителі пограбували та побили іноземця. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, громадянин Нідерландів приїхав у Ровеньки зустрітися зі своєю українською дівчиною, з якою познайомився в Інтернеті. Чоловік вийшов на автовокзалі, де на нього відразу звернули уваги двоє хлопців. Вони зателефонували знайомому таксисту і попросили приїхати на автовокзал.

Іноземцю запропонували поїхати на машині разом, поділивши вартість проїзду на всіх. Той погодився і сів у таксі. Голландця повезли не туди, куди він сказав, а в інший бік - "об'їзним шляхом".

Дорогою чоловік неодноразово телефонував своїй нареченій і говорив, що відчуває недобре. Жінка попросила дати трубку одному з сусідів по таксі. Вона просила відпустити іноземця, запевняла, що заплатить, але "сусід" продовжувати діалог не став і поклав слухавку. За словами самого голландця, другий чоловік погрожував вбити його і вимагав 10 тисяч євро. Таких грошей у нього не було.

Таксі зупинилося на об'їзній дорозі. Громадянина Нідерландів побили, відібрали у нього ноутбук, планшет, банківську карту, 400 євро готівкою і поїхали.

Іноземець незабаром набрів на магазин. Продавець з участю поставилася до замерзлого чоловіка, принесла теплої води погріти руки, викликала таксі. Потім сам турист викликав міліцію.

Особи розбійників встановили через три доби. Всі троє, включаючи водія таксі, виявилися місцевими жителями. Двоє з них вже потрапляли в поле зору правоохоронців, один має судимість за хуліганство і використання зброї, другий - за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Частину відібраних у іноземця речей зловмисники присвоїли, частину викинули в шлюз Жуковського ставка, де їх і знайшли правоохоронці.

Дії зловмисників попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм), що карається позбавленням волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація