"Голос країни-8": розпочався продаж квитків на прямі ефіри проекту

Днями розпочався продаж квитків на прямі ефіри восьмого сезону "Голосу країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, молода матуся Джамала, Потап і Тіна Кароль, ведучими – Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

В рамках першого прямого ефіру у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозними постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасними декораціями, а також побачити з-за лаштунків, як створюється наймасштабніший вокальний проект України. 

Цікаво, що молода матуся Джамала вперше після пологів з’явиться саме в ефірі "Голосу країни-8", який відбудеться 15 квітня у Києві. Тим часом, півфінал і фінал – 22 і 29 квітня.

Квитки можна придбати за посиланням: https://karabas.com/tours/golos-krainy

Нагадаємо, наступної неділі глядачі "Голосу країни" побачать випуск нового етапу проекту "нокаути", за правилами якого на сцені будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він займає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце. Шістнадцять найкращих вокалістів будуть змагатись за перемогу у проекті у прямих ефірах.

Дивіться "Голос країни-8" кожної неділі о 21.00 на телеканалі "1+1".

Зазначимо, що проект можна переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Наступна публікація