Голова Миколаївської ОДА подав у відставку

Голова Миколаївської ОДА подав у відставку

Олексій Савченко вважає, що так має зробити кожен голова облдержадміністрації.

Після другого туру виборів президента України, в якому стало відомо про поразку чинного президента Петра Порошенка, голова Миколаївської обласної держадміністрації Олексій Савченко написав заяву про відставку.

Про це він 22 квітня повідомив в коментарі "Громадському".

Савченко заявив, що піти у відставку повинні всі голови ОДА та подякував Петру Порошенку.

"Я вважаю, що так повинен зробити кожен глава Обласної державної адміністрації — це, по-перше. По-друге, ми стоячи повинні подякувати чинному президенту Петру Порошенку... незважаючи на всі ті речі, які відбувалися навколо нас. Я маю піти разом з ним", – сказав він.

Зазначимо, що у цей же день про відставку також повідомив голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

ЦВК підрахувала майже всі протоколи

ЦВК підрахувала майже всі протоколи

Повʼязані теми:

Наступна публікація