Головною героїнею ролика-пародії на ТСН стала колишня працівниця "мюзік-холу" з Донецька

Постановку зняли в Москві.

У фейковому сюжеті, який нібито зняла ТСН, за журналіста програми себе видала Наталія Музику, колишня працівниця донецького нічного клубу з промовистою назвою "Чикаго мюзік холл". "Режисером" виступив москвич Михайло Пашков. У цьому він зізнався на своїй сторінці ВКонтакте, уточнивши, що ролик був знятий на Проспекті Миру в Москві.

Сама Наталія Музику народилася і виросла в Донецьку. До початку війни на Сході України, згідно з інформацією на її сторінці ВКонтакте, дівчина працювала в донецькому нічному клубі.

Багато про себе Наталія в особистому профілі в соціальних мережах не розповідає. З її особистих фото зрозуміло, що дівчина любить пиво, леопардовий принт і галасливі вечірки.

Зараз вона живе в Москві і активно підтримує "ДНР" і "ЛНР", перебуває в сепаратистських групах у соцмережах, наприклад "АнтиМайдан", "ДЕГРАДАЦІЯ | ЄВРО-БАЛАГАН".

Пашков також відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями в стилі "крымнаш" і компліментами на адресу скандального українського журналіста Анатолія Шарія.

Нагадаємо, з 17 травня в Мережі активно поширюється пародія на сюжет "ТСН-Тиждень", у якому дівчина зображує журналістку телеканалу "1+1" і ламаною українською мовою розповідає про голод в Росії.

Показово, що сам Пашков не приховує, що зняв пародію і в різних групах висміює те, що багато українців сприйняли його сюжет всерйоз. Іронія в тому, що саме російські телеканали "Росія 24", "Зірка" стали жертвами розіграшу і в своїх випусках показали сюжет, як приклад цинічної брехні українських ЗМІ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація