Гончарук заявив, що аварію літака Ан-12 біля Львова вже розслідують

Гончарук заявив, що аварію літака Ан-12 біля Львова вже розслідують

Фото: facebook/Андрій Садовий

Він висловив співчуття родинам загиблих.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук висловив співчуття рідним загиблих у аварії вантажного літака Ан-12 біля Львова, в якій загинули п'ятеро осіб. Про це він написав на сторінці у соцмережі Facebook.

"Жахлива трагедія під Львовом. П’ятеро загиблих! Троє у важкому стані в лікарні. Мої співчуття рідним та близьким. Вантажному літаку Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс" довелось здійснити аварійну посадку", - написав він.

За словами голови уряду, розслідування аварії розпочато.

Раніше мер Львова Андрій Садовий заявив, що літак Ан-12 не мав сідати у місті – кінцевою точкою його маршруту був Стамбул.

Нагадаємо, 4 жовтня о 7 ранку транспортний літак Ан-12 поблизу міста Львів здійснив аварійне приземлення.

В результаті аварії п'ятеро пасажирів літака загинули, троє отримали важкі травми, їх доправили до 8 лікарні міста Львів. Розглядається дві причини аварії: закінчення пального та помилка пілота.

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження через аварію. Пізніше стали відомі імена загиблих. Всі потерпілі з численними травмами у лікарні, медики борються за їхні життя.

Власні джерела ТСН повідомляють, що попередньо літак впав через перевантаження. Крім того, місце аварії літака зняли з дрона.

ТСН.ua зібрав найголовніше про ранкову аварію транспортного літака.

5 людей загинули внаслідок падіння літака Ан-12 неподалік летовища під Львовом

5 людей загинули внаслідок падіння літака Ан-12 неподалік летовища під Львовом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація