Грандіозні подарунки до Нового року - Стар Молл нагородив переможців Новини компаній

Грандіозні подарунки до Нового року - Стар Молл нагородив переможців

У 2015 році загальний Призовий фонд Акцій становив 522 000 гривень.

Новий рік — пора приємних сюрпризів і несподіваних подарунків. "Дистанційний супермаркет Стар Молл" любить тішити та дарувати радість, тому 25 грудня 2015 одразу три клієнти компанії СтарМолл стали щасливішими і багатшими! Фінальну акцію з нетерпінням чекали всі клієнти компанії, адже в цей день визначили Головного переможця, який отримав 200 000 гривень, а також, щасливчиків, які стали володарями 33 000 і 7 000 гривень!

Щасливим одержувачем Призу в категорії "Швидке вручення" — 7 000 гривень — стала Турочкіна Раїса Пилипівна з Дніпропетровська. Ще один, не менш цінний Приз, отримала Лушпіна Єлизавета Миколаївна з м. Воловець Закарпатської області.  Їй пощастило отримати величезну грошову винагороду — 33 000 гривень! Вітаємо! Затамувавши подих, всі запрошені гості і члени комісії чекали оголошення імені Головного переможця 2015 року! І нарешті, це відбулося — переможцем Головної акції компанії СтарМолл стала Голенко Галина Сергіївна з Києва. Завдяки програмі лояльності  Галина Сергіївна стала багатшою на 200 000 гривень!

Прозорість Акції засвідчив незалежний нотаріус, а також комісія, до складу котрої ввійшли постійні клієнти компанії. У Фінальній акції з врученням 200 000 гривень брали участь всі клієнти Star Moll, що оформили замовлення протягом 2015 року, незалежно від суми чека і кількості замовленого товару.

Нагадаємо, що в 2015 році Призовий фонд склав 522 000 гривень. Це сама щедра кампанія за всю історію! За цей рік 44 переможці на власному досвіді переконалися, що мрії  збуваються! 29 клієнтів компанії отримали в подарунок цінні Призи: мобільні телефони, планшети, техніку для дому і кухні, 11-ти клієнтам пощастило пучити грошову винагороду. Хтось із них нарешті зміг зробити вдома ремонт, хтось - відправитися на відпочинок, оздоровитися, придбати необхідну меблі та техніку. Все це отримували в якості подарунків покупці Дистанційного супермаркету Стар Молл протягом усього року.

Фото та відеозвіти з кожного заходу Ви можете переглянути на сайті компанії: starmall.ua

Довідка про компанію

"ДИСТАНЦІЙНИЙ СУПЕРМАРКЕТ СТАР Молл" —  всеукраїнська компанія у сфері продажу товарів народного вжитку за системою дистанційної торгівлі. Головне завдання компанії — задовольнити споживчий попит навіть найвимогливіших клієнтів. Вже не перший рік "Дистанційний супермаркет Star Mall" спеціалізується на продажі товарів для краси, здоров'я, затишку в домі, відпочинку та розваг. Компанія пропонує клієнтам оригінальну і сертифіковану продукцію високої якості за прийнятною ціною.

Наступна публікація