Група молодиків брала штурмом Львівську мерію

Група молодиків брала штурмом Львівську мерію

Фото: zaxid.net

Агресивні молодики назвали себе громадськими активістами.

Львівську міську раду штурмом захопила група спортивних молодиків, які назвали себе представниками організацій "Національний корпус", "Розвиток громади" та "Українська спілка учасників АТО".

Про це пише "Zaxid.net".

За інформацією видання, кілька десятків протестувальників близько 10:40 прийшли під стіни львівської Ратуші. До протестувальників вийшли керівнича справами виконкому Марта Литвинюк, директор юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко. Однак протестувальники відмовились спілкуватися з представниками мерії на вулиці і почали вимагати впустити їх у велику сесійну залу та покликати заступника міського голови з питання ЖКГ Сергія Бабака. Коли протестувальникам відмовили у їхніх вимогах, вони почали виламувати двері ратуші.

За кілька хвилин молодикам вдалося виламати двері. Вони розділились на кілька груп та рушили до кабінетів міського голови Андрія Садового, в.о. заступниці міського голови з гуманітарних питань Галини Слічної та заступника міського голови з питань ЖКГ Сергія Бабака.

В патрульній поліції Львівської області в коментарі ТСН.ua повідомили, що станом на 12:20 ситуація стабілізувалася, постраждалих немає.

"На місці працює слідчо-оперативна група Галицького району. Наразі ситуація під контролем, лише пошкоджене деяке майно, люди не постраждали", – сказали там.

Про організаторів штурму та яка була його мета, поки невідомо.

Нагадаємо, у березні нинішнього року львівський мер Андрій Садовий повідомив, що після трьох каденцій більше не балотуватиметься на цю посаду. Він ставить собі за мету розпочати працювати на рівні держави. За його словами, "Самопоміч" збирається самостійно брати участь у виборах та не буде ні з ким об'єднуватися. Крім того, Садовий заявив, що готовий боротися за крісло прем'єр-міністра України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація