Губернатор Одеської області Максим Степанов пояснив, для кого придбав 30 смартфонів Офіційно

Губернатор Одеської області Максим Степанов пояснив, для кого придбав 30 смартфонів

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Максим Степанов задекларував оптову купівлю кількох десятків смартфонів загальною вартістю понад 87 тисяч гривень.

Керівник Одеської обласної адміністрації Максим Степанов сьогодні відвідав Центр професійно-технічної освіти та вручив учням смартфони Meizu.

"Сьогодні познайомився з чарівною Кариною, вона стане однією з найкращих стилістів. Я впевнений! А ще з майбутніми успішними кухарями, сантехниками і будівельниками. Відвідав Центр професійно-технічної освіти. Тут, крім звичайних, вчаться особливі люди. Учні з порушеннями слуху. Неймовірно талановиті, АЛЕ! вимагають трохи більшої уваги і підтримки. Гаджети, які вони отримали сьогодні, повинні перетворити їх навчання на зрозумілий процес без перешкод. Я сьогодні бачив, як це працює. Мобільний додаток адаптує текст в мову і навпаки", - розповів губернатор на своїй сторінці в Фейсбук.

Максим Степанов також висловив упевненість, що ці смартфони допоможуть молодим людям отримати професію і роботу. "Я знаю, що ці смартфони не вирішать глобальну проблему. Але вони, як інструмент комунікації, отримання знань, допоможуть цим підліткам отримати професію. А в подальшому - роботу", - підсумував керівник ОДА.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Максим Степанов задекларував оптову покупку декількох десятків смартфонів загальної вартістю понад 87 тисяч гривень.

Наступна публікація