Харків’янка розвела у квартирі 20 собак і не випускає їх гуляти на двір

Харків’янка розвела у квартирі 20 собак і не випускає їх гуляти на двір

Фото: ТСН.ua

Від смороду та гавкання життя сусідів перетворилося на пекло.

Щонайменше два десятки собак тримає харків'янка у 2-кімнатній квартирі в спальному районі міста. По всьому будинку від її годованців поширився сморід, а сусідів заливає екскрементами, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Двері в цю квартиру на п'ятому поверсі аж здригаються від гавкоту – мешканці будинку кажуть, що власниця квартири тримає щонайменше два десятки собак. "Тут страшне, тут дихати нема чим", - обурені люди. Тварини цілодобово з хазяйкою в квартирі - на вулицю вона їх не виводить. Від постійного гавкоту людям важко спати – собаки можуть зчинити галас і посеред ночі. Кілька років тому в квартирі відрізали каналізацію, тож собачі екскременти тепер просто течуть крізь підлогу на голови сусідам знизу.

Нестерпне сусідство: у квартирі харківської багатоповерхівки жінка тримає понад два десятки собак

Нестерпне сусідство: у квартирі харківської багатоповерхівки жінка тримає понад два десятки собак

Журналістам власниця квартири дверей не відчиняє, натомість викликає поліцію. Правоохоронцям так само не відчиняє. Сусіди розповідають жахливі речі: собаки живуть у жінки більше десяти років, кілька років тому зоозахисники виламали двері та позабирали псів, а в холодильнику знайшли трупи кількох собак. "Дохнуть собаки – вона їх не закопує, не виносить, вона їх просто варить і годує інших собак", - стверджують люди.

Жінку тоді забрали на обстеження в психлікарню, проте лікарі сказали, що вона здорова, і відпустили додому. Далі в будинку оселилися ще й таргани, яких до того не бачили років десять. Мешканці неодноразово скаржилися на смердюче сусідство в поліцію і коммунальникам, але всі розводять руками - без дозволу суду вдіяти нічого не можуть. "Протоколи були складені на цю громадянку. Але, на жаль, протоколи, комісії на жінку не вплинули", - розповів начальник відділу реєстрації КП "Центр поводження з тваринами" Віктор Ліждвой.

Як на роботу, чи не щодня, до неї ходить і дільничний – умовляє пустити в квартиру, але марно. "Вони ухиляється всіма способами від спілкування з поліцією. Двері категорично не відчиняє. Якщо на вулиці – утікає, переховується", - каже інспектор сектору мониторінгу московського ВП ГУНП в Харківській області Евеліна Черепахіна. Юристи кажуть, що єдиний спосіб позбавитися небажаного сусідства - це позиватися до суду. Однак скільки триватиме такий процес - прогнозувати не беруться.

Кореспондент ТСН Мар'я Уманська

Повʼязані теми:

Наступна публікація