Харківська ДТП: постраждала з лікарняного ліжка розповіла про трагедію

Харківська ДТП: постраждала з лікарняного ліжка розповіла про трагедію

Фото: УНІАН

Жінка переживає не так за себе, як за вагітну подругу.

Вже добу харків'яни несуть на місце страшної ДТП свічки та квіти. На початку вулиці Сумської плачуть навіть ті, хто не знав ані постраждалих, ані загиблих, бо містяни дійсно приголомшені трагедією, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Чимало перехожих асоціюють себе з постраждалими, оскільки часто ходять центральною вулицею. Тож, кажуть, так само могли потрапити під скажений Lexus, котрий напередодні обірвав одразу п’ять людських життів. «Мені дуже шкода, що ти не захищений, навіть коли ти просто стоїш і чекаєш зеленого світла. І тебе немає за одну секунду», - каже одна з харків’янок. «Я бачила цю дівчину, вона була в стані шоку, але її не надто обурювали трупи, кров», - пригадує одна зі свідків аварії. Переважна більшість містян вимагає суворого суду над винуватицею аварії.

Обурені харків'яни вимагають покарання для винуватців трагедії у центрі міста

Обурені харків'яни вимагають покарання для винуватців трагедії у центрі міста

Поліція вже повідомила імена всіх загиблих і травмованих у цій трагедії. Однак люди розшукують іще мінімум одну жінку, прізвища котрої немає в наданих МВС списках. Лікарі кажуть, що постраждалі мають комбіновані травми – зокрема, черепно-мозкові, внутрішніх органів і хребта. Травмовану вагітну жінку ввели в медикаментозний сон, аби уникнути больового шоку. Наразі про операцію не йдеться, стан дитини стабільний.

За подругу хвилюється киянка, котра була разом із вагітною жінкою в момент ДТП. Нині це також пацієнт обласної лікарні. Жінка просить не показувати обличчя і не називати імені, а про себе розповідає, що приїхала до Харкова на семінар і вирішила лишитися на кілька днів у друзів. Вони саме гуляли разом перед вечірнім потягом до столиці. «Мені все здавалося, мов сон. Світлофор, зебра, потім я вже в лікарні. Я прокидаюся, коли мені ногу робили. Знаєте, якби я не лишилася в них на ці пару днів, у мене все було б добре», - каже постраждала.

У лікарні швидкої допомоги Харкова були й водії обох машин та пасажирка Lexus – вони серйозних травм не дістали. «Їм надана допомога амбулаторна. Стан їх задовільний», - каже медик лікарні швидкої допомоги Андрій Козаченко. Прості харків'яни від самого ранку прийшли до медзакладів здавати кров для потерпілих в аварії, витрати на лікування котрих пообіцяла взяти на себе мерія міста. За муніципальний кошт обіцяють поховати загиблих, а їхнім родинам виплатити по 20 тисяч гривень допомоги.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація