Херсонська художниця малює на дверях під'їзду візерунки в стилі петриківського розпису

Херсонська художниця малює на дверях під'їзду візерунки в стилі петриківського розпису

На звичайних залізних дверях цвіте бузок, іриси та півонії.

Херсонська художниця розмальовує двері під'їздів, бо сумно на карантині. Зараз на звичайних залізних дверях цвіте бузок, іриси та півонії.

Про це розповіли у сюжеті ТСН.Ранок.
 
Вуличний артстиль з елементами петриківського розпису з'явився на дверях під'їздів. Величезні рожеві півонії розцвітають і наповнююсться соковитими відтінками просто на очах. Аби створити таку картину, професійній художниці потрібні акрилові фарби та натхнення.

Розписувати двері Ганна почала під час карантину, коли її відправили у вимушену відпустку. Потім виклала фото в соцмережі. Люди почали запрошувати художницю розписати і їхні двері. Фарба й робота коштом замовників. Самі мешканці зізнаються, що на красу грошей не шкода, тим більше обходяться картини недорого. Що, як і в яких кольорах розквітне на дверях, обговорюють усі мешканці разом з художницею.

Всі роботи Ганни можна побачити в інтернеті. Прості херсонські двори прикрашають яскраві іриси, бузок, кульбаби і багато іншого. Карантинну депресію, каже художниця, як рукою зняло. "Я була така сумна, коли почалася така відпустка. Тепер мені все подобається, я собі навіть купила велосипед. Катаюся тепер містом, дивлюся на природу, на квіти, на двори, де я можу ще ось це все намалювати", - розповіла художниця. 

Херсонська художниця, яка залишилася без роботи через карантин, розмальовує двері під’їздів квітами

Херсонська художниця, яка залишилася без роботи через карантин, розмальовує двері під’їздів квітами

Зараз художницю засипали замовленнями. Виявилося, що під час карантину люди особливо відчули потребу в красі й яскравих барвах. Тож, черга на художнє оформлення дверей - розписана на пів року.
 
Кореспондентка ТСН Олена Ваніна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація