Хлопчина-герой із Черкас отримав у подарунок сповнення заповітної мрії

Хлопчина-герой із Черкас отримав у подарунок сповнення заповітної мрії

Дитині, в рідних якої не було грошей на дорогу операцію, подарували сучасний протез ока.

Благодійники допомогли здійснитися мрії 13-річного героя із Черкас Богдана Волика, який нещодавно врятував двох дівчаток, коли вони провалилися під кригу на річці. Після відважного хлопцевого вчинку з'ясувалося, що й сам Богдан давно потребує допомоги – протезування ока, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Хлопця запросив до себе в кабінет і подарував годинник особисто прем'єр-міністр Володимир Гройсман. А тепер, через кілька днів, у центрі мікрохірургії ока Київському міської офтальмологічної лікарні встановили індивідуально підібраний протез, який фахівці називають одним із найкращих у світі.

Не зовсім приємну процедуру Богдан витримав стійко. "Велика радість. Думаю, що мене вже не будуть обзивати однооким піратом", - зізнається хлопець. Не приховує щастя й бабуся хлопця. "Я дуже низько вклонюся і скажу велике дякую! Хай Бог береже ту людину, її родину захищає", - передає на адресу благодійника бабуся Алла Чеховська. Ці слова, як з'ясувалося в лікарні, адресовані прем'єрові Гройсману. Саме він сплатив за протезування – найбільшу мрію хлопця та його родини.

Кореспондент ТСН Оксана Щербина

Хлопцеві з Черкас, який врятував від утоплення двох дівчат, поставили протез ока

Хлопцеві з Черкас, який врятував від утоплення двох дівчат, поставили протез ока

Повʼязані теми:

Наступна публікація