В рабстві не тримали, а секс був за згодою: поліція прокоментувала історію з 18-річною дівчиною в Києві

В рабстві не тримали, а секс був за згодою: поліція прокоментувала історію з 18-річною дівчиною в Києві

Фото: ГУ Національної поліції в Київській області

Дівчина з багатодітної родини, з якою вона нібито не хотіла спілкуватися.

У поліції Київської області спростували поширену у ЗМІ інформацію про те, що у Ірпені під Києвом подружжя тримало 18-річну студентку з Запоріжжя у трудовому рабстві та нібито ґвалтували і били дівчину.

У відділі комунікації столичної поліції в ексклюзивному коментарі ТСН.ua повідомили, що дівчина приїхала до подружжя за власною згодою і вони спільно проживали втрьох.

"Так, дійсно було звернення до поліції від родичів дівчини. Але сама дівчина заяв і повідомлень про знущання і ґвалтування не робила. Вона хотіла дорослого життя. І, за її словами, дійсно познайомилася в інтернеті з чоловіком, сама приїхала до Ірпеня, викинула свій телефон, бо не хотіла спілкуватися зі своєю родиною. Тут її зустрів чоловік з дружиною. Вони жили утрьох, у них були сексуальні стосунки втрьох. А потім, як вона сама сказала, їй це набридло і вона зателефонувала рідним, які приїхали і забрали"

розповіла керівниця відділу комунікації поліції Київської області Віталія Грохольська.

Вона також додала, що із заявами та скаргами до поліції ніхто з цього приводу не звертався.

Нагадаємо, місцеве видання "Районка" повідомило 2 червня, що у Києві подружжя тримало 18-річну студентку з Запоріжжя у трудовому рабстві. Дівчину ґвалтували та били, щоб вона продавала листівки у переході метро у Києві. Родичі заявили про зникнення 18-річної Люби К. ще понад місяць тому. Як виявилося, ще навесні дівчина на сайті знайомств познайомилась з чоловіком. За словами студентки, він був милий та люб'язний, зізнався у коханні та запрошував до себе.

Резонансна справа в Кагарлику: адвокат потерпілої розповів деталі, чому копи зґвалтували дівчину

Резонансна справа в Кагарлику: адвокат потерпілої розповів деталі, чому копи зґвалтували дівчину

Повʼязані теми:

Наступна публікація