Хвиля чуток про смерть Кернеса: Харківська міська рада спростувала інформацію, поширену в соцмережах

Хвиля чуток про смерть Кернеса: Харківська міська рада спростувала інформацію, поширену в соцмережах

Фото: УНІАН

У мерії нагадали, що Геннадій Кернес проходить лікування у берлінській клініці "Шаріте".

У Харківській міській раді спростували поширену інформацію про смерть Геннадія Кернеса. Тут заявили, що очільник Харкова живий і почувається задовільно.

Про це йдеться в інформації, опублікованій на сайті Харківської міськради.

"Харківська міська рада та її виконавчий комітет з усією відповідальністю заявляють: життєдіяльності та працездатності міського голови Геннадія Кернеса загрози немає. Хвиля чуток про нібито його смерть, яка накрила вчора ввечері харківські пабліки та соцмережі, — не більше, ніж фейк, виготовленням і поширенням якого займаються політичні опоненти чинного мера, зокрема й ті, хто конкурує з ним за посаду міського голови на майбутніх виборах", — заявили у міськраді.

У мерії нагадали, що Геннадій Кернес проходить лікування у берлінській клініці "Шаріте". У відділенні, в якому перебуває Харківський міський голова, є чіткий регламент роботи, який не передбачає у пацієнта і тих, хто його відвідує, жодних гаджетів. Саме цим пояснюється відсутність будь-якого відеозвернення Геннадія Кернеса до городян.

Нагадаємо, що Харківський міський голова Геннадій Кернес одужує. Такий висновок зробили німецькі лікарі клініки "Шаріте", де Кернес проходить курс лікування. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація