Імітував статевий акт з дорожнім конусом і бігав колом: чоловік влаштував перформанс біля супермаркету під Запоріжжям (відео)

Імітував статевий акт з дорожнім конусом і бігав колом: чоловік влаштував перформанс біля супермаркету під Запоріжжям (відео)

За словами очевидців, чоловік укладав плитку, а потім з ним сталося "таке".

У Новомиколаївці Запорізької області чоловік, який вкладав плитку біля супермаркету, несподівано почав поводитися дивно. Він влаштував справжній перфоманс і налякав людей.

Відео нападу у чоловіка виклали у Zabor Запорожье.

За словами очевидців, напад у чоловіка стався, коли він укладав тротуарну плитку поблизу супермаркету. Він роздягся, почав бігати колом, імітував статевий акт зі смітником і дорожнім конусом, кричав щось незрозуміле і навіть кидався на поліцейського, який, мабуть, вичікував, коли чоловік трохи заспокоїться.

Однієї миті він навіть зняв труси, і показав дупу правоохоронцеві, який спостерігав за його діями. Після цього чоловік ще трохи побігав, покричав кричалки, впав на тротуар і вивалявся у багнюці.

Далі перформанс перейшов у другу стадію. Чоловік почав поводитися більш агресивно. У відповідь на зауваження правоохоронця він пожбурив у нього куртку, а потім накинувся з кулаками і ударом збив його з ніг. Після цього порушника громадського спокою упіймали правоохоронці.

В пресслужбі обласного управління поліції, розповіли, що чоловік попередньо є психічно нездоровим. За фактом події керівництвом обласної поліції призначено проведення службового розслідування у зв'язку з непрофесійними діями поліцейських.

Під Запоріжжям неадекватний чоловік влаштував перформанс

Під Запоріжжям неадекватний чоловік влаштував перформанс

Нагадаємо, що у Полтавській області вулицями Полтави та Кременчука ходили оголені чоловіки, які лякали перехожих

Повʼязані теми:

Наступна публікація