Імовірна замовниця вбивства у Фастові розплакалася після рішення суду про арешт

Захист жінки наполягає на тому, що вона ні в чому не винна.

Підозрювана в замовленні вбивства Лілії Гордєєвої у Фастові на Київщині співвласниця автомийки Алла Домасенко на суді з обрання запобіжного заходу приховувала своє обличчя від журналістів за капюшоном куртки та не відповідала жодним словом на запитання представників ЗМІ. Таку саму поведінку демонстрували двоє з трьох інших фігурантів цієї справи – працівник автомийки Олексій Єрмолович і його син, котрих підозрюють у виконанні злочину.

Старший син загиблої жінки Микита розповів, що на судовому засіданні Домасенко заперечувала провину, а в якусь мить зірвалася та почала кричати: "Брехня! Брехня!". Коли ж суд ухвалив рішення про 2-місячний арешт підозрюваної без права на заставу, жінка на лаві підсудних почала плакати. Микита зізнається, що тепер боїться за своє життя і проситиме в поліції охорони. За його словами, ніхто із підозрюваних замовників злочину не визнає своєї провини та не кається, а виконавці хоча б зізнаються, що були на місці злочину.

Тим часом під будівлею суду невідомі пошкодили автомобіль трьох адвокатів матері та сина Домасенків. У поліції журналістам підтвердили, що в машини "Вольво" виявилися порізаними всі чотири колеса. Авто забрали на евакуаторі, самі ж адвокати відмовилися коментувати будь-що, пов’язане з цим інцидентом.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

У Фастові обирають запобіжний захід для підозрюваних у вбивстві біля дитсадка

У Фастові обирають запобіжний захід для підозрюваних у вбивстві біля дитсадка

Повʼязані теми:

Наступна публікація