Іноземці, яка гризнула поліцейського у Рівному, загрожує до 2 років за гратами

Іноземці, яка гризнула поліцейського у Рівному, загрожує до 2 років за гратами

Фото: Associated Press

Чоловіку, який був з нею світить  штраф біля 17 тисяч гривень: за порушення карантину, що був п'яний у громадському місці і дрібне хуліганство.

Громадянка Швеції покусала поліцейського у Рівному. Сталося це у Центрі надання адмінпослуг.

Туди жінка прийшла  з двома знайомими, бо хотіла рівненську прописку. Однак відмовилася в приміщенні надівати маску. На зауваження  не реагувала, натомість разом з приятелями зчинили скандал. Тож на місце викликали поліцію.

Про те, що було далі - 7 травня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Коп відштовхує одну із жінок і намагається вивести з приміщення іншу. Та пручається. Це відео з камер спостереження і один з ключових моментів конфлікту, де покусали поліцейського. Все трапилося в центрі надання адмінпослуг.

Прийшли матір з донькою, пізніше доєднався до них і чоловік. Двоє були без масок. На зауваження громадяни відреагували дуже агресивно.

Працівники ЦНАПу, кажуть, намагалися спілкуватися толерантно, однак відвідувачі зчинили справжній скандал.

Дісталося і копам, коли ті приїхали. Виходити компанія не хотіла. Тому копи взялися відвідувачів виводити. У всій  цій колотнечі жінка і вп'ялася зубами патрульному у руку. Та навіть після цього прагнули копам довести, що не мали бути в масках.

Патрульні ж намагалися з'ясувати, чому кусається. Врешті жінку таки затримують. Матір намагається доньку визволити.

Новини України: громадянка Швеції у Рівному відмовилась надягати маску та покусала поліцейського

Новини України: громадянка Швеції у Рівному відмовилась надягати маску та покусала поліцейського

Виявилося, кусала рівненського копа громадянка Швеції за паспортом. І вона, і її матір інтелігентні, так відгукуються сусіди. Дивуються, що могли зчинити скандал. Жінки нічого коментувати не хочуть. Бо відкрито кримінальне провадження. У поліції підтверджують.

Жінці, яка гризнула поліцейського загрожує до 2 років за гратами. Чоловіку, який був з нею світить  штраф біля 17 тисяч гривень : за порушення карантину, що був п'яний у громадському місці і дрібне хуліганство. Покусаний коп сьогодні не на службі , але іти на лікарняний  відмовився.

Повʼязані теми:

Наступна публікація