Інсценоване вбивство під Києвом: чоловік не хотів ділити з ексдружиною і падчеркою бізнес, квартири і літаки

Інсценоване вбивство під Києвом: чоловік не хотів ділити з ексдружиною і падчеркою бізнес, квартири і літаки

Фото: ТСН

Чоловік оцінив життя жінок у 50 тисяч доларів.

Вбивство жінок під Києвом, які зникли на авто кілька днів тому, виявилося інсценуванням. Життя своєї колишньої дружини і доньки чоловік оцінив у 50 тисяч доларів. Власник промислово-будівельної компанії з Броварів не хотів ділити майно з падчеркою і колишньою дружиною в суді, а тому найняв кілера. Про спецоперацію правоохоронців і врятоване життя двох жінок, у сюжеті ТСН.19:30.

Усе почалося кілька років тому, коли подружня пара підприємців вирішила розлучитися. Ця подія потягнула за собою суди, адже було потрібно ділити рухоме і нерухоме майно. Зокрема, квартири, бізнес, літаки для цивільної авіації. Як свідчать дані ЄДРПО, Олександр Головач володіє невеликим аеродромом, і має спільну власність деяких літаків зі зведеною донькою.

"Він розумів, що буде судове рішення на користь колишньої дружини щодо поділу майна. Таким чином він вирішив убезпечити себе від втрати майна, замовив і проплатив замовне вбивство двох осіб", - каже речниця прокуратури Києва Мар'яна Гайовська.

Життя колишньої дружини та її доньки, якій був вітчимом, оцінив у 50 тисяч доларів. Щоб провернути цю справу, залучив ще одне подружжя - жінку та чоловіка.

Замовив ексдружину та доньку: смерті 2 жінок інсценізували задля затримання кілерів

Замовив ексдружину та доньку: смерті 2 жінок інсценізували задля затримання кілерів

"Для попередження особливо важкого злочину оперативники СБУ вивели посередника на умовного кілера і надали йому докази виконання завдання. Тобто було проведено контроль за вчиненням злочину і здійснено імітацію вбивства громадянок. Для підтвердження ліквідації жертв замовнику зроблено відповідні постановочні фото", - розповіла речниця СБУ Ольга Супрун.

Саме після цього зловмисник перерахував гроші за виконану роботу, а правоохоронці отримали підставу для затримання.

Подібні конфлікти через розділення майна у родині Головачів не вперше. Кілька років тому усе було навпаки: дружина замовила чоловіка. Утім, не вбивство, а побиття з тяжкими наслідками. "Жінка не бажала ділитися нажитим майном, тому звернулася до зловмисників з проханням, щоб він не мав ні можливості, ні сил з нею судитися, зробити його інвалідом", - каже речниця Департаменту внутрішньої безпеки України Олеся Орлова.

Тоді чоловік відбувся тільки синцями. Уже за кілька років, вочевидь, вирішив помститися. За подібні дії зловмисникам загрожує довічне ув'язнення.

Кореспондент ТСН Сергій Моргун.

Повʼязані теми:

Наступна публікація