На "Інтері" під час концерту до 9 Травня розкажуть про названі на честь "фашистів" вулиці в Україні

На "Інтері" під час концерту до 9 Травня розкажуть про названі на честь "фашистів" вулиці в Україні

Фото: radiosvoboda.org

Телеканал вже неодноразово ставав об'єктом атак через подібну риторику.

Телеканал "Інтер" покаже 9 Травня концерт до Дня Перемоги, де через слова ведучих сказали про перейменування вулиць в Україні "іменами фашистських злочинців".

Про це інформує "Радіо Свобода".

"Вісім мільйонів українців загинули від рук фашистських загарбників. Це наша історія. Це наша генетична пам’ять", – каже на оприлюдненому уривку ведуча Анастасія Даугуле.

"І сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров’ю наших співвітчизників", – відповідає інший ведучий, Андрій Доманський.

За кадром чутні гучні оплески, після чого ведучі продовжили свою промову, заявивши, що "це ми 9 травня приносимо квіти до Вічного вогню, щороку відновлюємо пам'ятники воїнам, які загинули у війні з фашизмом".

"Ми! Це наша Україна, яка була окупованою й яка перемогла, незважаючи ні на що. Ми це пам'ятаємо. Ми це знаємо. Для нас ніхто не забутий і ніщо не забуте", - сказали ведучі.

Нагадаємо, у лютому і у вересні 2016 року офіс телеканалу "Інтер" ставав об’єктом блокування й навіть нападів представників радикальних організацій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація