"Інтимні зони" міністра соцполітики Реви: де і з ким живе, що в холодильнику та чому погладшав

"Інтимні зони" міністра соцполітики Реви: де і з ким живе, що в холодильнику та чому погладшав

Фото: УНІАН

У столиці політик орендує квартиру в центрі міста.

Програмі ТСН.Тиждень вдалося зазирнути в холодильник до міністра соціальної політики Андрія Реви після його розповідей про те, що українці забагато їдять. Правда, не в той, який зараз у Києві. Міністр запросив знімальну групу до Вінниці, де свого часу працював в команді нинішнього прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. А там познайомив із мамою та дружиною.

Рева – міністр, який розпоряджається бюджетом у 153 млрд грн і опікується пенсійною реформою.

Реви живуть у скромній квартирі в багатоповерхівці. Дружина Лариса – вчителька початкових класів. З ними також живе мама міністра – пенсіонерка, за фахом – історик, працювала в дитячому будинку.

Фото: ТСН.ua

Слава до міністра Реви прийшла непомітно, через одну фразу – в телеефірі він сказав, що українці занадто багато їдять і навів приклад ощадливих німців.

"Голодомори, війни змушували людей все-таки трошки ставитися до проблеми харчування не так, як це роблять, скажімо, в інших країнах. Німці трошки інакше їдять. У них раціон інший. А якщо вони їдять менше, то, звичайно, вони витрачають набагато менше, порівняно з нашими людьми", - сказав тоді Рева.

Нині ж свою славу коментує так:

"Один мій хороший знайомий, досить серйозний бізнесмен сказав: "Чому я займаюся тим, чим я займаюся. Я ж також можу спробувати кудись піти – чи в політику, чи кудись ще. Мені моя бабуся сказала: "Тобі доведеться зробити складний вибір між грошима і славою"… Мені здавалося, що я повинен був бути популярним не через одну фразу. Мені б хотілося, щоб я був популярним із зовсім іншого".

Багатьох цікавить, як їсть сам міністр. Тож Рева показав свій холодильник (дивіться на відео).

Андрій Рева живе на орендованій квартирі та зізнався, чому погладшав на посаді міністра

Андрій Рева живе на орендованій квартирі та зізнався, чому погладшав на посаді міністра

Також нарікає, що погладшав. До роботи в Києві він щодня пробігав по 6 кілометрів. Нині немає на це часу. Обіцяє, що після завершення роботи в столиці повернеться до занять спортом.

У Києві ж він живе у зйомній квартирі на вулиці Жилянській у центрі міста. Початкова ціна оренди становила 5 тис. грн на місяць. Нині платить 10 тис. грн.

Зарплата міністра нині становить 35 тис. грн. А 100 тис. грн, які отримав за один місяць, - це зарплата разом із відпускними та матеріальною допомогою на оздоровлення.

Більше подробиць дивіться в сюжеті Дар'ї Счастливої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація