iPhone 7 доступний для попереднього замовлення в Україні Реклама

iPhone 7 доступний для попереднього замовлення в Україні

Інтернет-магазин STYLUS відкрив прийом заявок на попереднє замовлення iPhone 7. 

Дата релізу смартфона наближається, і інсайдерської інформації стає все більше. Фахівці STYLUS зібрали всі чутки про новий айфон і систематизували доступну інформацію. 

Очікується вихід двох смартфонів — 4,7 і 5,5 дюйма. Останній, проводячи аналогію з попередниками, отримає в назві приставку Plus. Але також не виключається й інша версія — фаблет може називатися iPhone 7 Pro.

Говорячи про технологічність, варто відзначити можливості камери. Саме фаблет отримає подвійну камеру (у його 4,7-дюймового напарника основна камера буде тільки одна). Про здвоєний об'єктив говорять інсайдерські фотографії кришки корпусу: 

Серед інших поліпшень фотографування очікується збільшення апертури для більш щедрого пропуску світла на матрицю. Також не виключено, що покращиться цифровий зум і з'явиться функція вимірювання фокусної відстані.

Ще один інформаційний витік представлен у вигляді фотографії, на якій явно зображений корпус айфона:

Причина, яка змушує припустити, що це не попередня модель, — відсутність звукового перемикача. Таке рішення цілком передбачувано, адже раніше згадувалося, що купертіновци збираються зменшити товщину корпуса. І перемикач звуку дуже заважає реалізації цієї ідеї.

Говорячи про "схудненні" корпусу, варто відзначити можливе зникнення роз'єму 3,5 мм. Його альтернативою стане вже наявний роз'єм Lightning. Раніше він виконував функцію підзарядки і синхронізації з комп'ютером. Тепер разом з iPhone 7 продаватимуться навушники EarPods з Lightning-гніздом. Крім того, не виключений варіант бездротового підключення по Bluetooth.

Крім зменшення, передбачається і додавання роз'ємів. На тильній стороні корпусу з'явиться Smart Connector. У айфона він знадобиться для бездротової зарядки.

The Wall Street Journal стверджує, що Айфон 7 буде поставлятися як мінімум в 32-гігабайтної модифікації. Також не виключається версія того, що з'явиться модель з 256 Гб постійної пам'яті.

Що стосується платформи, то тут і до ворожки не ходи — новинки будуть працювати на операційній системі iOS10 і процесорі А10. До слова, процесор, можливо, буде функціонувати на 4 ядрах. Судячи по чуткам, одним із нововведень "яблука" буде водонепроникність. 

Очікуються зміни в колірній палітрі. "Сірий космос", золотий і недавно з'явилося "рожеве золото" все так же будуть доступні користувачам. А ось сріблястий, ймовірно, зникне. Можливо, його замінить новий відтінок Metallic Silver. Первинних колірних рішень — білого і чорного — як і раніше не передбачається. 

Незабаром після презентації смартфон iPhone 7 буде доступний в Україні. Щоб не упустити можливість стати одним з перших щасливчиків, рекомендується зробити попереднє замовлення в інтернет-магазині STYLUS. Є можливість взяти телефон в кредит під 0 % і отримати товар, що не оплачуючи доставку.

Наступна публікація