Канал Paramount Comedy проведе телемарафон, присвячений 25-річчю серіалу "Друзі"

Канал Paramount Comedy проведе телемарафон, присвячений 25-річчю серіалу "Друзі"

Розважальний гумористичний телеканал Paramount Comedy, що транслює популярні закордонні серіали українською мовою, анонсував проведення телевізійного марафону, присвяченого 25-річчю з моменту виходу культового серіалу "Друзі".

Марафон відбудеться на телеканалі Paramount Comedy вже цієї неділі, 22 вересня, з 6:00 до 18:30, та покаже найкращі епізоди з усіх сезонів "Друзів".

"25 років шалена шістка була для нас не просто друзями. Вони допомагали нам відпочити після роботи, підіймали настрій коли ми хворіли, із ними ми починали свій день та закінчували його у цій же веселій компанії. Приєднуйтесь до нас 22 вересня − проведіть день з "Друзями" та насолодіться крутим гумором!", − прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор телеканалу Paramount Comedy Україна.

"Друзі" − це комедійний американський ситком, що вийшов на телевізійні екрани у 1994 році та протягом десяти сезонів розповідав про життєві пригоди шістьох друзів із Нью-Йорка. У центрі сюжету − міцна, смішна і товариська компанія: трішки розбещена і сексуальна "татусева донька" Рейчел Грін, колишня товстунка і педантична куховарка Моніка Геллер, пришелепуватий та дотепний бухгалтер Чендлер Бінг, його найкращий друг і нетямущий актор Джої Тріббіані, тричі розлучений палеонтолог Рос Геллер та дивакувата масажистка-хіпі Фібі Буффе. З моменту свого виходу на телеекрани серіал здобув не лише прихильність мільйонів глядачів по усьому світу, а й величезну кількість нагород, серед яких престижні телевізійні нагороди "Eммі" та "Золотий глобус".

Нагадаємо, що телеканал Paramount Comedy показує все, що смішно: кращі комедійні серіали, найвдаліші скетчі та популярні стендапи. "Друзі", "Теорія Великого Вибуху", "Як я зустрів вашу маму", "Південний парк", "Дві дівчини без копійчини", "Майк і Моллі", "Буває й гірше", "Юний Шелдон" − все це для Вас на Paramount Comedy українською мовою. Дізнатись більше про серіали, що транслює телеканал, можливо на його офіційному сайті: paramountcomedy.com.ua

Наступна публікація