Карантин в Україні: школи Дніпра наразі не отримали наказів про призупинення навчання

Карантин в Україні: школи Дніпра наразі не отримали наказів про призупинення навчання

Фото: УНІАН

Кабмін запровадив обмежувальні заходи у всій країні.

Станом на вечір середи, 11 березня, у Дніпрі жодних ознак карантину, який уряд запровадив в Україні. Школи не отримали наказів призупинити навчання, - йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Зі скасуванням масових заходів у місті наразі незрозуміла ситуація. Наприклад, у театрах пояснили, що чекають офіційного документа із переліком конкретних обмежень. Облдержадміністрація напередодні перенесла запланований на 19 березня міжнародний економічний форум через небезпеку коронавірусу. У четвер, у Дніпрі розпочинається туристичний форум і конкурс юних баяністів та акордеоністів. Кажуть, що підстав скасовувати ці заходи наразі немає.

Щодо навчальних закладів, то також досі бракує визначеності. У мерії Дніпра повідомили: чекають документу від Кабміну. Школи ще не отримували наказів зупиняти навчання.

У громадських місцях Дніпра почали з'являтися дезінфектори для рук. Зокрема, у мерії розпилювачі на всіх входах та біля ліфтів. Диспенсори також з'явилися в одному з найбільших у світі єврейських комплексів.

Запобігання коронавірусу: чи готові у Києві, Дніпрі й Одесі до обмежувальних заходів

Запобігання коронавірусу: чи готові у Києві, Дніпрі й Одесі до обмежувальних заходів

Крім того, запровадили спеціальні протиепідемічні правила для відвідувачів синагоги. Зокрема, обмеження на поцілунки та рукостискання. "Рекомендували утриматися від рукостискань, поцілунків, від контактів, які можуть призводити до поширення вірусної інфекції", - каже керівник єврейського медичного центру Олександр Родинський.

Чи буде справжній карантин у Дніпрі, досі не зрозуміло.

Кореспондентка ТСН Ольга Павловська.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус
Наступна публікація