Карантин від 25 січня: правила роботи кафе та ресторанів, заборона на бенкети та корпоративи

Карантин від 25 січня: правила роботи кафе та ресторанів, заборона на бенкети та корпоративи

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Замість локдауну в Україні починають діяти карантинні обмеження та заборони "помаранчевої" зони.

Від понеділка, 25 січня, Україна виходить із локдауну й повертається до обмежень та заборон "помаранчевої" зони. Кафе, ресторани та інші заклади громадського харчування знову можуть приймати відвідувачів, але з певними обмеженнями.

Графік роботи закладів громадського харчування в Україні від 25 січня 2021 року:

  • Дозволено працювати - від 07:00 до 23:00. Чек має бути закритий до 22:00.
  • Заборонено працювати - від 23:00 до 07:00. У цей час дозволена робота в режимі доставки та замовлень на винос.

До закладу харчування відвідувачі повинні заходити в масках, які закривають рот та ніс, чи інших індивідуальних засобах захисту — їх зняти можна безпосередньо за столом. Працівники закладу мають право провести відвідувачам температурний скринінг. За одним столом можуть одночасно перебувати не більш ніж чотири повнолітні особи. Відстань між столами у закладі — понад 2 метри.

Перелік заборон в закладах харчування України від 25 січня 2021 року:

  • Проведення в розважальних закладах та закладах громадського харчування святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій, корпоративів.
  • Проведення дискотек, робота нічних клубів та закладів громадського харчування з організацією дозвілля.

Перелік основних обмежень та заборон карантину від 25 січня в Україні читайте на ТСН.ua за цим посиланням.

Фото: Урядовий портал

Повʼязані теми:

Наступна публікація