Казала, що живе тільки для доньки: нові подробиці про жінку, яка відрізала голову 13-річній доньці

Казала, що живе тільки для доньки: нові подробиці про жінку, яка відрізала голову 13-річній доньці

Фото: скриншот з відео

Жінка виховувала і утримувала Христину сама.

На церемонії прощання з 13-річною Христиною П'яновою з-під Харкова, якій відрізали голову, була присутня депутатка місцевої сільради Тетяна Пантєлєєва. За її словами, вона знала мати і дочку близько 25 років.

Депутатка розповіла, що жінка виховувала і утримувала Христину сама, працювала на трьох роботах і часто казала, що живе тільки для дівчинки. Про це пише харківське видання "NewsRoom".

"Нічого не віщувало такого жаху. Того дня Тетяна до одинадцятої відпрацювала, Христина її зустріла, вона прийшла додому о 23:45. А за годину вже вийшла з головою", – згадує місцева жителька.

Протоієрей Андрій Несвітайло, настоятель релігійної громади святого Онуфрія Великого в Подвірках, зазначив, що те, що сталося, справило дуже сильне враження на місцевих мешканців.

"Деякі телефонували і скаржилися, що заснути не можуть. Ще ці фотографії опублікували в групі селища. Всі ставлять собі запитання, чому це могло статися", – сказав церковник.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, у якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримували мешканку села Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них та намагалася втекти, а також її вже супроводжувала карета швидкої медичної допомоги. Момент затримання зафільмували випадкові очевидці. Говорити з правоохоронцями жінка відмовилася, тож була затримана для з’ясування обставин. 

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що мешкає разом із сестрою та її 13-річною донькою, і сьогодні вранці виявив обезголовлене тіло племінниці. Як стало відомо ТСН з власних джерел, жінка раніше не перебувала на обліку у психіатричній лікарні та не мала довідок про проблеми з психічним здоров’ям. Сусіди також не помічали, щоб у неї були проблеми з алкоголем чи наркотичними речовинами. 

За скоєне жінку відправили на два місяці за ґрати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація